De VRIJMIPO

by De VRIJMIPO

Onder het genot van een wijntje praten beste vriendinnen Mirthe en Benthe over alles waar zij in het dagelijks leven tegen aan lopen. Iedere vrijdag om 16:00 luiden ze samen met jou het weekend in!

Podcast episodes

 • Season 2

 • AFL 2.9 - Throwback 2022, doelen stellen en zelfontwikkeling

  AFL 2.9 - Throwback 2022, doelen stellen en zelfontwikkeling

  Dat was het dan! Het jaar zit er weer op. Een jaar vol met hoogte-, maar ook dieptepunten, zelfontwikkeling en avonturen. Wat zal 2022 ons brengen en welke doelen stellen we voor het komende jaar? Je hoort het in deze podcast!

 • AFL 2.8- Een wereld zonder mannen, mannelijke snacks en het never ending riool

  AFL 2.8- Een wereld zonder mannen, mannelijke snacks en het never ending riool

  Mannen... Wat moet je er mee? Wij gaan het je vertellen. Je kan ze inzetten voor het vuilnis buitenzetten en ze zijn leuk om naar te kijken. Maar het allerleukste aan mannen is toch wel dat alle geheimen veilig bij ze zijn want ze luisteren toch niet! Grapje natuurlijk! In deze podcast hebben we het over onze liefde naar onze meest favoriete wezens die voor ons nog een groot raadsel blijven.

 • AFL 2.7 - Spirituele voorspellingen met Nora, karakterfoutjes en wordt Mirthe nog gelukkig in de liefde? - Nora

  AFL 2.7 - Spirituele voorspellingen met Nora, karakterfoutjes en wordt Mirthe nog gelukkig in de liefde? - Nora

  In deze aflevering is Nora, @indesterren op Instagram, te gast om met ons te spreken over spiritualiteit en astrologie. Zo leest ze onze profielen en vertelt ze of er nog geluk in de liefde in het verschiet is.

 • AFL 2.6 - Geldzorgen, koopjesjagers en maakt geld gelukkig?

  AFL 2.6 - Geldzorgen, koopjesjagers en maakt geld gelukkig?

  Guap, saaf, floes, doekoe, stacks, hella cash. Jawel, deze week hebben we het over geld! Maakt geld nu echt gelukkig? Hoe word je financieel onafhankelijk? En hoe kom je uberhaupt de maand door? Je hoort het allemaal in de nieuwste podcast!

 • AFL 2.5 - Liefde voor eten, geheime recepten en dromen voor de toekomst.

  AFL 2.5 - Liefde voor eten, geheime recepten en dromen voor de toekomst.

  Deze aflevering hebben we weer een nieuwe gast: Lynn van der Vorst. Haar grote liefde is eten en vooral ook het eten maken. In haar kookboek Met Lynn de keuken in heeft ze de lekkerste recepten. Maar waar haalt ze eigenlijk haar inspiratie vandaan? En zou ze haar eigen restaurant willen openen?