Lali Király CsütörTöke

by Boros Lajos

Hello! Ez egy internetes beszélgetős-hülyéskedős műsor. Eddigi vendégeink voltak; B. Tóth László, Besenyei Péter, Koltai Róbert, Jakupcsek Gabriella, Gálvölgyi János, Cicciolina csak, hogy egy párat említsünk. A műsor minden második csütörtökön elérhető itt a YouTube csatornákon és Audio Podcast formátumban épp itt. Szeretnénk ezt a műsort, csak és kizárólag rajongók patronálásából fenntartani, ezzel megőrizve a műsor eredetis ...   ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 2

 • Tréner, coach, gitárforgató és rímfaragó a Jani, a Bene Jani.

  Tréner, coach, gitárforgató és rímfaragó a Jani, a Bene Jani.

  A Boros banda része, jól kiegészítjük egymást, gyakran összesöpri a gondolatszilánkjaimat, + nagyon szeretünk vele együtt röhögni a bandával saját magunkon. Azt mondja nem zenész, de 5 szóló lemeze jelent meg eddig. Nem költő és író, de 3 könyvet adott ki, nekem elmondta, most is kavar valamit ez ügyben. Úgy szoktuk bekonferálni, hogy Generatív Tanácsadó, de igazából nem tudjuk ez mit is jelent pontosan. Vasárnap délutánonként nem lehet vele semmit egyeztetni, mert egy színházban csinál valamit már évek óta, de mit? Máskor meg politikusokkal beszélget, meg tréningeket tart, coach is, (ezt ki is kérjük magunknak), meg repül, pedig nincs is szárnya. Kidumáltunk a Lali király Bandával. Szórakoztató és tanulságos beszélgetés lett.

 • Feldmájer Sándor elmondja a titkot a nagy szociális hálók által megtépázott személyes adatainkról.

  Feldmájer Sándor elmondja a titkot a nagy szociális hálók által megtépázott személyes adatainkról.

  Mai vendégünk Feldmájer Sándor Moziszakértö részletesen kifejti a nagy tech cégek terveit a személyes adatainkkal kapcsolatban, miért csinált a Disney saját streaming csatornát, valamint mitöl kell félni ha az AI az az a Mesterséges Intelligencia átveszi a forgatókönyv és a sztori írást.

 • CES 2023 "beszámoló"

  CES 2023 "beszámoló"

  Lali Király és a csonka banda reagál a 2023 as CES új technikai csodáira!

 • LKCS Karácsonyi Külön Kiadás

  LKCS Karácsonyi Külön Kiadás

  Lali Kiraly Télapó és segédei karácsonyi hangulatban emlékeznek letűnt idők karácsonyáról és elmesélik kinek milyen a karácsony a világ különböző pontjain ahol élnek.

 • Brájen Élete... (Szombathelyen).

  Brájen Élete... (Szombathelyen).

  Honoluluból, Texason át Szombathelyig! Milyen Brájen élete a Cappuccino és a Bumeráng után!