#34 Je hoeft niet altijd waterdicht te zijn....

Liefde voor je leven - podcast by Demi Op Heij

Episode notes

Vandaag deel ik iets persoonlijks. Na recent te zijn gestopt met mijn copinggedrag, waar ik vroeger mee omging door eetbuien en nu op een andere manier mee dealde, wil ik praten over waarom het zo belangrijk is om emoties te doorvoelen.

Ik heb ontdekt dat onder elke kleine trigger of irritatie vaak een diepe kernovertuiging schuilt. In deze aflevering vertel ik over mijn eigen ervaringen en waarom ik besloot te stoppen met het onderdrukken van onrust na gebeurtenissen vorig jaar en uit mijn verleden.

Ik deel hoe ik vandaag bewust mijn emoties heb doorvoeld en waarom dit een essentieel onderdeel is van mijn reis. Het was niet altijd makkelijk, maar ik bespreek ook de positieve veranderingen die ik heb gemerkt sinds ik ben gestopt met mijn copinggedrag.

De inspiratie voor deze podcast kwam na mijn intervisie van mijn opleiding psy ... 

 ...  Read more
Keywords
binge eatingdeems coaching podcastdemi opheij liefde voor je leven podcasthelingzelfliefde en vertrouwenperfectionismehannah mae - waterdichtje hoeft niet altijd waterdicht te zijnafwijzingemoties doorvoelenuit je hoofd, in je lijfemoties toelaten