De Zoutmus podcast

by Zoutmus

De enige podcast die ECHT nergens over gaat. Iedere week een nieuwe lading muzikale onzin om je hersens te rebooten. Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam en Thijs Felperlaan.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Aflevering 7 - deel 2

  Aflevering 7 - deel 2

  Aflevering 7! het TWEEDE DEEL. Beter dan deel 1? Laat het weten aan je buurman. Vragen aan Jules, de leukste beantwoorder van het oosten. En westen. En Egypte, daar zijn mummies en ook nog wat katten! Koop vlechten en groet de pauw.

 • Aflevering 7 - deel 1

  Aflevering 7 - deel 1

  Aflevering 7! Het is nou eenmaal zo. Koop pasta nu. Kook het en ruik er dan aan! Stop het in een ballon en geef het een naam. Bijvoorbeeld EEND.

 • Podcast 6, de sex podcast

  Podcast 6, de sex podcast

  Een nieuwe intro tune, meer info over Mees, nog nooit eerder gehoorde muziek van Zoutmus en de intro tune als outro tune, WHAT'S NEYEXT? Geniet er van, maar niet te veel. Er komt nog meer en anders is het op. Wat? DE SOEP VAN JE OMA. Meer tegels dan ooit. Ruik je het? klap dan 40 keer in je handen en roep olijfolie.

 • Baflevering 5

  Baflevering 5

  Potcast, pothenk dit is de 5! Een extra korte aflevering voor mensen die GEEN TIJD hebben, maar toch hun hersenen willen vullen met onzin. Deze week onder andere de mega hit "Niet Op Rabarberstengels?!" en de beste imitatie van Arnold Schwarzenegger ooit. Sorry Viktor Griffioen! Ga maar lekker liggen op de grond en steek je kast op! Wij liggen er ook! 2x6=2200 en Tony komt langs. 3 vla 3 hip.

 • Aflevering 4

  Aflevering 4

  YES, een nieuwe podcast! Maar waarom duurde het zo lang? Daar kom je NIET achter in deze podcast! Deze keer kan je onder andere intens genieten van het megsent: "Waar slaat Thijs op?" Of bijvoorbeeld het ezel verhaal van Mees! Wacht niet langer en druk op plaaaaayyyy!!!