Ako spolupracovať s virtuálnou asistentkou - rozhovor s Katarínou Plichtovou

Audio-rádio Vílovo by Gabriela Revická

Episode notes

Katarína Medvecová Plichtová je známa ako koučka svetovej organizácie Gallup na rozvoj talentov a silných stránok. V rozhovore s Gabi Revickou sa rozprávali o tom, ako spolupracovať s virtuálnymi asistentkami, ako zúročiť ich talenty a silné stránky, ako a prečo delegovať.

Gabi v úvode rozhovoru spomína na moment, kedy sa prvýkrát stretla s Gallupovým testom. Vďaka Gallupovmu testu a Katke pochopila svoje silné stránky a naopak talenty má na zanedbateľnom mieste: „Rada spomínam na to, ako som sa dozvedela, že medzi mojich prvých päť talentov vôbec nepatrí organizačný talent a to je jedna z vecí, ktoré tým pádom viem, že mám delegovať - s radosťou a s láskou. Uvedomila som si, ktoré talenty sú tie, o ktoré sa môžem oprieť.“ Ak s niekým spolupracujeme, je dôležité vedieť, v čom človeka podporiť a v čom nie.

O s ... 

 ...  Read more
Keywords
eženyspolupráca s virtuálnou asistentkousilné stránky a talentygallupov testpodnikanie s virtuálnou asistentkoukatarína medvecová plichtovágabriela revická talentykatka plichtova talentydelegovanie a podnikanie