Gabriëlla praat je bij over business & life

by Gabriëlla Modderman

Na een succesvolle reeks podcasts die Gabriëlla [hoogbegaafde multipotentialite met schrijven als copingmechanisme] opnam met haar zusje Nadi [Engineer by training, writer by heart] , is het tijd om vooruit te kijken.

In haar nieuwe podcast Gabriëlla praat je bij, combineert ze business & life experiences om jou te inspireren.

Ze praat over hoe zij het ondernemerschap comb ... 

 ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • #08 - Wat je niet leert op school

  #08 - Wat je niet leert op school

  "Je moet uitvogelen wat bij je past in plaats van wat je denkt wat je moet doen. Dan gaat het allemaal een stuk makkelijker."In deze aflevering gaan we het hebben over wat je niet leert op school, maar wat je wel nodig hebt als ondernemer. En dat je nog 100 x templates, schema's, planningen en structuren kan overnemen van andere ondernemers, maar dat uiteindelijk alleen werkt wat past bij jou.Jij bent het hart van je zaak. Durf dat hart te volg en creëer een workflow waar jij gouden bergen mee verdient.

 • #07 - Rich content is key

  #07 - Rich content is key

  "Het geheim zit 'm in de crossmediale toptier beleving. Voor alleen wat tekstjes en een verdwaalde video doet jouw klant het niet meer"In deze aflevering vertelt Gabriëlla (met keelontsteking, dus houd je vast) over de noodzaak van rijke content. Na de lancering van Chat GPT & de aankondiging van de komst van Google Bard, verandert er veel in het SEO-landschap. Als ondernemer moet je nu echt je best gaan doen, want simpel een toppositie scoren in de zoekmachines is straks verleden tijd. De AI-technologieën gaan jouw doelgroep van hun antwoorden voorzien en pas als ze het échte werk nodig hebben, dan komen ze bij jou. Ben jij daar klaar voor?

 • #06 - Feestdagenmarketing

  #06 - Feestdagenmarketing

  In deze episode beantwoordt Gabriëlla jouw vragen over Feestdagenmarketing:Hoe neem je jouw klanten mee in je marketingcampagnes? Welke feestdagen zijn het meest geschikt? Hoe onderscheid jij je van de rest? Hoe ziet je contentmarketing eruit en welke social kanalen gebruik je hiervoor? Als je net terugkomt van een warme zonvakantie en je hebt de sproeten nog op je huid staan en je coupe is zomerblond, dan wil je niet nadenken over wat je met de kerstdagen moet verkopen aan je klanten. Door je hierop goed voor te bereiden kan je het hele jaar door vlammen, zonder dat het je dag en nacht wakkerhoudt.

 • #05 - The queens of party

  #05 - The queens of party

  "Marketeers zijn vaak niet bezig met feestdagenmarketing. Je slaatje slaan uit feestjes voelt vies"Wij denken hier heel anders over. Er is zóveel meer dan Black Friday en de Kerstdagen en dat laten we massaal liggen. Gabriëlla maakt al jarenlang voor haar klanten een Feestdagenhandboek en is nu het boek aan het uitbreiden, zodat het voor de belangrijkste feestdagen het hele jaar door relevant is. Met onze passie voor feesten en gezelligheid, maken we ook van jouw cashflow een feestje!

 • #04 - De standaard voorbij

  #04 - De standaard voorbij

  "wij zijn gezegend met een gave om vet coole dingen te bedenken en dan zitten we hier alleen maar hele dagen teksten te schrijven" Vroeger waren we een kenniseconomie, maar de meeste mensen denken inmiddels dat onze nationale vlak nu blauw, wit, rood is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de signalen die je afgeeft, dus dat is heel belangrijk om over na te denken. Geuren, smaken en geluiden zijn net zo belangrijk als teksten en SEO. Waar we het allemaal over hebben? Regenboogtaarten, het vlinderparadijs, gordijnen ophangen en kruidenplantjes verkopen.