Vaikeudet voiman lähteenä, johtamisen periaatteet ja mitattavan hyvä työyhteisö / Katriina Grönqvist

Yhteyden Ytimessä by OK5

Episode notes

✨ Jaksossa vieraana Katriina Grönqvist. Kimmo Kääriä ja katrii keskustelevat arvostuksen ja kohtaamisten merkityksestä, johtamisesta sekä yrityskulttuurin rakentamisesta. Mitä tarkoittaa, että kulttuuri toteuttaa strategiaa? Voiko yhteyden kaltaista käsitettä mitata ja mallinta ja kannattaako se?

Katriinalla on pitkä ja monipuolinen uratausta eri rooleissa. Hän toimi mm. Great Place to Work Finlandin toimitusjohtana 8 vuotta. Katriina on tutkinut urallaan paljon sitä, mistä aineksista menestyvä ja hyvinvoiva yrityskulttuuri syntyy. Hänen intohimonaan on saada ihmiset voimaan työpaikoilla hyvin.

Miten vapauttaa ihmisten piilevä potentiaali työelämässä? Millainen organisaatiokulttuuri ruokkii hyvinvointia ja menestystä? Mitä äitiys opetti Katriinalle voiman ja energian löytämisestä vaikeina hetkinä?

🎙 Kuuntele jakso!

Keywords
yhteystyöelämäjohtaminenok5toimitusjohtajahyvinvointijohtajuuskimmo kääriämenestyminenhyvinvoiva työyhteisöjohtamiskulttuuriyrityskulttuurivaikeudet voiman lähteenäkatriina grönqvistmittaaminenmallintaminenGreat place to work finlandäityis