Yhteyden Ytimessä

by OK5

Syvä yhteys on kautta aikojen löytynyt leiritulen ympärillä. Tunnelma on lämmin ja turvallinen. Vaikeisiin asioihin löytyy ratkaisu. Mitä modernit organisaatiot voivat oppia tästä ikiaikaisesta yhdessä olemisen traditiosta? Ilona Rauhala, Ira Lange ja Kimmo Kääriä ovat tutkimusmatkalla inhimillisen yhteyden ytimeen. Aihetta tarkastellaan eri kokoonpanoissa myös asiantuntijavieraiden kanssa. Podcastin tarjoaa OK5.fi.
Website

Podcast episodes

 • Season 1

 • Mitä ura politiikassa ja sote-alan johtajana on opettanut ihmisyydestä, onnellisuudesta ja rakkaudesta? / Lasse Männistö

  Mitä ura politiikassa ja sote-alan johtajana on opettanut ihmisyydestä, onnellisuudesta ja rakkaudesta? / Lasse Männistö

  Uudessa podcast-jaksossa kuulet Mehiläisen liiketoimintajohtaja Lasse Männistön opit ihmisosaamiseen ja yhteyden rakentamiseen. Lasse on ehtinyt olla monessa mukana liike-elämästä politiikkaan ja kerryttänyt huikean määrän verkostoja ja ihmisosaamista. Mitä voimme kaikki oppia Lasselta, jotta olisimme parempia ihmisten kanssa? Kuulet jaksossa myös Lassen 3 tärkeintä pointtia ihmisten kanssa toimimiseen!

 • Varustelekan Jari Laineen oivalluksia kamppailulajeista ja toimitusjohtajuudesta

  Varustelekan Jari Laineen oivalluksia kamppailulajeista ja toimitusjohtajuudesta

  ✨ Kimmo Kääriän vieraana sotilas- ja ulkoiluvarusteiden erikoisliike Varusteleka Oy:n toimitusjohtaja Jari Laine! Jaksossa Jari jakaa oivalluksia mm. kamppailulajeista ja toimitusjohtajuudesta. Jarilla on pitkä ja monipuolinen ura johtotehtävissä sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa. Miksi itsekuri on tärkeää elämässä ja erityisesti johtajana? Mikä on ollut Jarille suurin oppi ihmisten johtamisesta? Kuuntele jakso!

 • Itsetuntemus on avain onnistumiseen / Petri Matero

  Itsetuntemus on avain onnistumiseen / Petri Matero

  ✨ Jaksossa vieraana markkinoinnin ja myynnin rockstara Petri Matero! Petri on sarjayrittäjä, rock-muusikko, kitarakauppias, puhuja ja diili-finalisti! Miten hän on päätynyt monitoimimieheksi ja ehtinyt olla niin monessa mukana? Muun muassa sitä Petri avaa jakson aikana. Miten elää merkityksellistä elämää? Mikä on oman elämän "keskivartalo" ja miksi jokaisen tulisi löytää se? Mikä on Petrin laadukkaan kohtaamisen malli? Kuuntele jakso!

 • Voiko yrityksellä olla kaksi toimitusjohtajaa? / Katariina Ahonen ja Kasper Stenbäck, viestintätoimisto Kaiku

  Voiko yrityksellä olla kaksi toimitusjohtajaa? / Katariina Ahonen ja Kasper Stenbäck, viestintätoimisto Kaiku

  🤔 Voiko yrityksellä olla kaksi toimitusjohtajaa? Kimmo Kääriän vieraana uudessa Yhteyden ytimessä -podcastin jaksossa ovat Viestintätoimisto Kaikun toimitusjohtajat Katariina Ahonen ja Kasper Stenbäck, jotka ovat toteuttaneet kahden toimitusjohtajan mallia menestyksekkäästi. Kuulet jaksossa, miksi he päätyivät ratkaisuun ja mitkä ovat onnistumisen edellytykset mallissa. Miten jaettu toimitusjohtajuus toteutuu käytännössä? Miten johtoryhmä ja työntekijät ovat suhtautuneet muutokseen? Kuuntele jakso!

 • Omistaminen on työtä / Miia Porkkala, Perheyritysten liitto

  Omistaminen on työtä / Miia Porkkala, Perheyritysten liitto

  ✨ Jaksossa vieraana Perheyritysten liiton puheenjohtaja ja Aho Groupin omistajajäsen Miia Porkkala. Podcastissa Ilona Rauhala, Kimmo Kääriä ja Miia keskustelevat perheyrityksen rakentamisesta, johtamisesta ja omistamisesta. Miia jakaa kokemuksiaan perheyhtiössä toimimisesta ja omistamisesta. Aho Groupin omistuksiin kuuluvat Lääkärikeskus Aava, Pikkujätti, Docrates sekä Rukan ja Pyhän hiihtokeskusket. Miia on urallaan työskennellyt operatiivisissa tehtävissä Pyhällä ja Rukalla, joissa hän toimi toimitusjohtajana 14 vuotta. Perheyritysten liiton puheenjohtajana Porkkala haluaa kehittää perheyhtiöiden omistajuutta Suomessa. Miten luottamusta rakennetaan ja ylläpidetään perheyhtiöissä? Mikä on perheyhtiöiden tila Suomessa nyt? Mitä tarkoittaa, että omistaminen on työtä? Kuuntele jakso! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Instagram: https://www.instagram.com/ok5.fi/ Facebook: https://www.facebook.com/ok5.fi/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/86117247