Omistaminen on työtä / Miia Porkkala, Perheyritysten liitto

Yhteyden Ytimessä by OK5

Episode notes

✨ Jaksossa vieraana Perheyritysten liiton puheenjohtaja ja Aho Groupin omistajajäsen Miia Porkkala. Podcastissa Ilona Rauhala, Kimmo Kääriä ja Miia keskustelevat perheyrityksen rakentamisesta, johtamisesta ja omistamisesta. Miia jakaa kokemuksiaan perheyhtiössä toimimisesta ja omistamisesta.

Aho Groupin omistuksiin kuuluvat Lääkärikeskus Aava, Pikkujätti, Docrates sekä Rukan ja Pyhän hiihtokeskusket. Miia on urallaan työskennellyt operatiivisissa tehtävissä Pyhällä ja Rukalla, joissa hän toimi toimitusjohtajana 14 vuotta. Perheyritysten liiton puheenjohtajana Porkkala haluaa kehittää perheyhtiöiden omistajuutta Suomessa.

Miten luottamusta rakennetaan ja ylläpidetään perheyhtiöissä? Mikä on perheyhtiöiden tila Suomessa nyt? Mitä tarkoittaa, että omistaminen on työtä?

Kuuntele jakso!

Seuraa mei ... 

 ...  Read more
Keywords
vuorovaikutustyöelämäjohtaminentyökeskusteluok5ilona rauhalatoimitusjohtajaluottamusyrittäjyysvastuujohtajuusperheyhtiötperheyrityksetperheyritysten liittokimmo kääriäMiia Porkkalaomistaminenomistaminen on työtäaho grouplääkärikeskus aavapikkujättidocratesRukan hiihtokeskuspyhätunturiperhesukupolvenvaihdoselinvoimayhteisöllisyyspodcastkohtaaminensuhteetverkostotelinkeinoelämäjärjestöthallituksen puheenjohtajaroolitvastuutihmissuhteetintohimokeskinäinen luottamusomistaja