VR-Learn

by Jakob Bonnevie Cyvin

I denne podcastserien tar vi for oss bruk av digitale hjelpemidler i undervisning, med spesifikt fokus på bruk av lavkostnads virtuell virkelighet . Ta kontakt med Jakob eller Ane om du vil koble deg opp mot prosjektet eller har ideer til gjester for høstens podkaster. Jakob.b.cyvin@ntnu.no Anesko@stud.ntnu.no Podcasten er laget som et ledd i Prosjektet VR-Learn ved institutt for Geografi, NTNU, der prosjektet er finansielt st ...   ...  Read more

Podcast episodes

  • Season 1

  • Episode 4. Teknologioptimisme og veien inn i framtida

    Episode 4. Teknologioptimisme og veien inn i framtida

    Vi har petroleumsingeniør Egil Tjåland, seniorrådgiver Marte Nubdal og Tonje Mørtsell på besøk, og prater om hvordan læring i høyere utdanning kan se ut om noen tiår: muligheter og begrensninger i teknologi for læring (og med litt ekstra fokus på bruk av VR).

  • Episode 3. VR i historiefaget på lærerutdanningen

    Episode 3. VR i historiefaget på lærerutdanningen

    Vi snakker med to studenter fra lektorutdanningen i historie på NTNU; Emma Eivik og Hedda Solberg; universitetslektor i historiedidaktikk ved NTNU Lars Busterud og Frode Lindgjerdet, historiker ved Forsvarsmuseet Rustkammeret i Trondheim. Lars har gjennomført et undervisningsopplegg ved historiedidaktikkundervisningen, som Emma og Hedda tok del i og her diskuterer vi gjennomføringen og hvordan å kunne ta i bruk VR i historieundervisning.

  • Episode 2. Bruk av virtuell virkelighet i arkeologiutdanning

    Episode 2. Bruk av virtuell virkelighet i arkeologiutdanning

    Vi har Martin Callanan og Heidrun Stebergløkken fra institutt for Arkeologi, NTNU på besøk og får høre hvordan de har tatt i bruk lavkostnads VR i deres undervisning.

  • Episode 1. Introduksjon, om prosjektet VR-Learn

    Episode 1. Introduksjon, om prosjektet VR-Learn

    Introduksjonsepisode. Om podcastserien og om prosjektet VR-Learn: Lavkostnads virtuel virkelighet for aktiv læring i høyere utdanning.