SammaMamma

by Irene Klein Haneveld & Junus Manuputtij

Luister hier naar de maandelijkse podcast met SammaMamma Irene Klein Haneveld. Podcast host is Junus Manuputtij.

Podcast episodes

 • Season 1

 • 07 - Je mag best komen maar dan moet je wel taart meenemen

  07 - Je mag best komen maar dan moet je wel taart meenemen

  Tijdens deze zevende aflevering van de SammaMamma Podcast blikken we terug met Wendel Slingerland die vanaf de wieg met Samma betrokken is en o.a. in 1988 samen met Irene Nederland in beweging mocht brengen voor Afrika. Een klein familie-onderonsje. Verder heeft Irene weer een mooi aantal artikelen die nu te verkrijgen zijn in Bijbelshop Samma en kijken we samen vooruit wat de komende tijd in Gouda te doen is. Podcast host is Junus Manuputtij.

 • 06 - ...dan kan dat pand gewoon blijven bestaan

  06 - ...dan kan dat pand gewoon blijven bestaan

  De zesde aflevering staat in het teken van "hoe nu verder met Samma?". De afgelopen tijd is er met diverse mensen over gesproken en hebben meerdere mensen meegedacht over de toekomst van Samma. Irene geeft een inkijkje in dit proces en een toelichting waar we nu staan. Samen met Junus staat ze stil bij de komende periode en wat dit voor haar betekent. Zoals altijd heeft Irene ook dit keer weer een mooi product dat nu te verkrijgen is in Bijbelshop Samma. Podcast host is Junus Manuputtij.

 • 05 - Nu zien we eens wat er achter de schermen allemaal bij komt kijken

  05 - Nu zien we eens wat er achter de schermen allemaal bij komt kijken

  Tijdens deze vijfde aflevering van de SammaMamma Podcast staan we stil bij het Goudse Paasontbijt wat sinds 2017 elk jaar op tweede paasdag wordt georganiseerd op de markt van Gouda en waar Irene een grondlegger van is. Als gasten hebben we Karin van Gemeren en Hans de Bruijn die sinds dit jaar mee mogen draaien in de organisatie. We kijken terug naar hoe het idee vele jaren geleden al is ontstaan, wat er in de voorgaande edities voorbij is gekomen maar ook wat dit jaar op het programma staat. Verder heeft Irene weer een mooi product die nu te verkrijgen is in Bijbelshop Samma en kijken we samen vooruit wat de komende tijd in Gouda te doen is.Podcast host is Junus Manuputtij.Zie ook:www.paasontbijtgouda.nlwww.sammamamma.nl

 • Aflevering 04 - Iedereen mocht er zijn en voor iedereen was er een plekje, en de ruimte is er ook altijd geweest om te ontdekken waar je goed in bent.

  Aflevering 04 - Iedereen mocht er zijn en voor iedereen was er een plekje, en de ruimte is er ook altijd geweest om te ontdekken waar je goed in bent.

  In deze vierde aflevering van de SammaMamma Podcast hebben gaan we terug in de tijd naar midden jaren' 90, samen met Jacoline Teeuwen, die al op hele jonge leeftijd bij Samma werkzaam mocht zijn en in de jaren die volgden vele avonturen met de Samma crew mocht beleven. Ook staan we stil dat naast de mooie kant van het samenwerken er soms omstandigheden ontstaan waardoor je uit verbinding raakt. Verder heeft Irene weer een mooi aantal artikelen die nu te verkrijgen zijn in Bijbelshop Samma en kijken we samen vooruit wat de komende tijd in Gouda te doen is. Podcast host is Junus Manuputtij.

 • Aflevering 03 - Hij werkt het willen en het handelen in me

  Aflevering 03 - Hij werkt het willen en het handelen in me

  In deze derde aflevering van de SammaMamma Podcast spreken Irene Klein Haneveld en Junus Manuputtij over de hoogtepunten en dieptepunten over de afgelopen 50 jaar van Samma, maar ook over de hoogtepunten en dieptepunten van Irene in het jaar 2022. Ook kijken we vooruit naar wat 2023 mag gaan brengen voor Irene en Samma. Verder staan we nog even stil bij een aantal artikelen die nu te verkrijgen zijn in Bijbelshop Samma en kijken we met Irene vooruit wat de komende tijd in Gouda te doen is. Excuses voor de kwaliteit van de audio. Door een technisch mankement is deze wat beperkt.