Minä Kuulun Laukaaseen

by Minä Kuulun Laukaaseen-hanke

Minä Kuulun Laukaaseen on Laukaan ja Lievestuoreen kansalaisopistojen yhteinen laatu- ja kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on parantaa opistojen välistä yhteistyötä ja lisätä opistojen tunnettuutta sekä yhteisöllisyyttä koko Laukaan kunnan alueella. Ajatuksena on myös saada ihmisten ääntä kuuluviin, yli välimatkojen ja ympäri kuntaa. Podcastit ovat molempien opistojen ideoimia ja toteuttamia haastatteluja ja tuokiokuvia  ... 

 ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • Minna Huuskon opettajahaastattelu sekä vierailu Keramiikkaryhmässä

  Minna Huuskon opettajahaastattelu sekä vierailu Keramiikkaryhmässä

  Tässä keramiikasta ja saven työstämisestä kertoo opettaja Minna Huusko. Lisäksi vieraillaan keramiikan opintoryhmässä Sararannassa. Haastattelijana äänessä Minja Niiranen.

 • Liikunta-aktiivit_Ulla_ja_Pade_opiskelijahaastattelu_OSA2

  Liikunta-aktiivit_Ulla_ja_Pade_opiskelijahaastattelu_OSA2

  Aktiiviset harrastajat ja ystävykset Ulla Lindqvist ja Päivi Hernesaho tarinoivat liikunnasta ja muustakin harrastamisesta kansalaisopistossa. Haastattelijana Sari Puttonen, haastattelu on toteutettu Lievestuoreella toukokuussa 2022.

 • Liikunta-aktiivit_Ulla_ja_Pade_opiskelijahaastattelu-OSA1

  Liikunta-aktiivit_Ulla_ja_Pade_opiskelijahaastattelu-OSA1

  Aktiiviset harrastajat ja ystävykset Ulla Lindqvist ja Päivi Hernesaho tarinoivat liikunnasta ja muustakin harrastamisesta kansalaisopistossa. Haastattelijana Sari Puttonen, haastattelu on toteutettu Lievestuoreella toukokuussa 2022.

 • Tarja Kuukkanen - opiskelijahaastattelu

  Tarja Kuukkanen - opiskelijahaastattelu

  Hersyvää naurua ja jutustelua laulamisesta ja laulunopiskelusta kansalaisopistossa laukaalaisen Tarja Kuukkasen ja hankkeen Minjan ja Sarin seurassa. Jaksossa kuullaan muun muassa mitä kaikkea laulusta voi saada. Haastattelu on toteutettu Laukaan Sararannassa 14.4.22. Minä kuulun Laukaaseen -hanketta rahoittaa Opetushallitus.

 • Laukaan Mieslaulajat - opiskelijahaastattelu

  Laukaan Mieslaulajat - opiskelijahaastattelu

  Hannu Alenius ja Mikko Karvinen Laukaan Mieslaulajista jutustelevat laulamisesta ja kuorotoiminnasta sekä muutenkin harrastamisesta.2022 keväällä 70.v toimintavuottaan juhlistanut kuoro on Laukaan kansalaisopiston ryhmä, jonka taustalla toimii myös rekisteröity yhdistys. Podcastissa kuullaan Hannun ja Mikon haastattelun lisäksi pari katkelmaa kuoron harjoituksista Sydän-Laukaan koululta, joissa kuoroa ohjaa ja johtaa kuoronjohtaja Jooa Sotejeff-Wilson. Haastattelu on äänitetty 21.4.22 Sararannassa, kansalaisopiston tiloissa ja kuoron harjoitus 14.4.22 Laukaan kirkonkylällä.