KV Vitesse Podcast

by Martijn Kooij & Leo van der Pol

Welkom bij de enige echte Vitesse Podcast!

Podcast episodes

 • Season 2

 • S02E03: Vrijwilligers rondom het korfbalveld

  S02E03: Vrijwilligers rondom het korfbalveld

  Na even radiostilte is er weer een nieuwe KV Vitesse podcast online. In deze aflevering spreken Martijn & Leo met drie vrijwilligers over de gang van zaken rondom het korfbalveld. Samen met Sebastiaan en Sjaak bespreken we het trainersvak en de uitdagingen hierin van toen en nu, waaronder communicatie tussen de CTZ, spelers en ouders. Ook gaat Martijn weer op pad, deze keer op bezoek bij Arjan. Samen kijken ze vooruit naar de verjaardag van Vitesse. Een bomvolle aflevering! Veel luisterplezier!

 • S02E02: De jurytafel

  S02E02: De jurytafel

  In deze nieuwe aflevering duiken we in de wonderwereld van wisselbriefjes, de zoemer en de gele, groene en oranje kaarten achter de jurytafel! Samen met Just, Marcel en José hebben we het over de taken en uitdagingen achter de jurytafel. Leo gaat deze keer op pad bij de familie Luijendijk om aan (de jury)tafel alle ins- en outs naar boven te krijgen. Veel luisterplezier!

 • So2Eo1: Start seizoen 2!

  So2Eo1: Start seizoen 2!

  We zijn er weer! Een nieuw seizoen en een splinternieuwe podcast! We starten (bijna) traditioneel met de staf van de Vitesse selectie en gaan op (kraam)visite bij Yerman. Veel luisterplezier!

 • Season 1

 • S01E05: Alpe d'HuZes

  S01E05: Alpe d'HuZes

  Deze speciale aflevering staat volledig in het teken van Alpe d'HuZes. Ontmoet het team van BMS Forwarding/KV Vitesse tijdens de podcast die voor deze ene keer speciaal op locatie is opgenomen met geluid én beeld. Veel plezier!

 • S01E04: De scheidsrechters van KV Vitesse

  S01E04: De scheidsrechters van KV Vitesse

  De 4e aflevering van de KV Vitesse podcast staat online! Opgenomen op de dag van het kampioenschap van Vitesse 1, maar de aflevering staat volledig in het teken van onze scheidsrechters. Alle actieve scheidsrechters aan tafel, hopelijk fluiten je oren niet na het horen van deze aflevering. Veel luisterplezier