JJV podcast - Pallon pintaa syvemmälle

by Jouko Riihimäki, JJV

JJV podcast käsittelee jalkapallon juniorivalmennuksen aiheita pelaajien ja valmentajien kautta. Vieraina ovat sekä suomalaisia että ulkomaisia jalkapalloon intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Tavoitteena on jakaa tietoa ja kehittää suomalaisen jalkapallovalmennuksen osaamista.

JJV (Finnish Junior Football Coaches Association) Podcast focuses on junior football coaching from players' and coaches' points of v ... 

 ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • Vieraana päävalmentaja Miika Nuutinen (HJK Klubi 04 ja TPS 2024-)

  Vieraana päävalmentaja Miika Nuutinen (HJK Klubi 04 ja TPS 2024-)

  Tässä jaksossa Jouko Riihimäki keskustelee HJK Klubi 04 -joukkueen päävalmentaja Miika Nuutisen kanssa. Aihealueina ovat valmentajan urapolku, kansainvälinen jalkapallo, suomalainen pelaajakehitys, omat valmennusperiaatteet sekä paljon muuta. Jaksossa Miika "katsoo" tulevaisuuteen ja kertoo, että miltä hän itse näyttää 20 vuoden päästä.

 • Vieraana maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola (poikien U16 ja U17 -maajoukkueet)

  Vieraana maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola (poikien U16 ja U17 -maajoukkueet)

  Tässä jaksossa Jouko Riihimäki keskustelee Erkka V. Lehtolan kanssa hänen valmentajapolustaan, näkemyksistään kansainvälisestä jalkapallon tasosta, suomalaisesta pelaajakehityksestä ja valmennuksesta sekä monesta muusta jalkapalloon liittyvistä asioista. Keskustelemme myös Suomen maajoukkueiden pelitavasta ja onko meillä tunnistettavaa tapaa pelata.

 • Vieraana maalivahti Eetu Huuhtanen (FC Inter edustusjoukkue)

  Vieraana maalivahti Eetu Huuhtanen (FC Inter edustusjoukkue)

  Uusimmassa jaksossa Jouko Riihimäki keskustelee nuoren 2003 vuonna syntyneen FC Interin maalivahti Eetu Huuhtasen kanssa hänen pelaajapolustaan ja kokemuksistaan suomalaisesta jalkapallosta. Eetu pelasi Veikkausliigan runkosarjassa tällä kaudella 1800 peliminuuttia ja oli jaetulla ykkössijalla peliajan suhteen (v 2002 syntyneet ja nuoremmat). Pitäisikö nuorille antaa enemmän ja rohkeammin peliaikaa? Onko suomalaisen futiksen taso riittävä? Mitkä ovat hänen tavoitteensa maalivahtina?

 • Vieraana Hannele Forsman-Lampinen (Eerikkilä Sport & Outdoor Resort)

  Vieraana Hannele Forsman-Lampinen (Eerikkilä Sport & Outdoor Resort)

  Uusimmassa JJV podcastin jaksossa Jouko Riihimäki keskustelee Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin urheilun ja koulutuksen johtaja Hannele Forsman-Lampisen kanssa. Jaksossa keskustellaan mm. suomalaisista jalkapallon kehittämistä tukevista instituutioista, pelaajien potentiaalista, tekoälyn hyödyntämisestä pelaajapotentiaalien kartoittamisesta ja niin edelleen.

 • Vieraana futisvalmentaja Iikka Miettinen (FC Honka)

  Vieraana futisvalmentaja Iikka Miettinen (FC Honka)

  Tässä jaksossa FC Hongan edustusjoukkueen valmentaja Iikka Miettinen kertoo omasta urapolustaan ja näkemyksistään suomalaisesta ja kansainvälisestä jalkapallosta sekä valmennuksesta. Hänellä on takanaan laaja valmennuskokemus mm. Venäjältä, Italiasta, Kyprokselta ja Kroatiasta. Keskustelemme myös suomalaisesta jalkapallokulttuurista ja pelaajista.