Hardcore TimeExplicit

by Rene Thepass, Sander de Vet, Jos Lokhorst, Daan Veen

René Thepass, Sander de Vet, Jos Lokhorst en Daan Veen beslaan 3 generaties hardcore liefhebbers en presenteren 2 keer per maand Hardcore Time. Deze podcast wordt tevens uitgezonden op Radio Beverwijk elke zaterdag van 22:00-0:00.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Hardcore Time EP11

  Explicit

  Hardcore Time EP11

  Explicit

  In deze aflevering bespreken Jos, Rene en Sander nieuwe releases, wordt het 1 grote chaos gezien we alle 3 als messen waren; scherp met een bot randje. De tweede helft is een heerlijke set van Face Lift en Convulsion!

 • Hardcore Time EP10

  Explicit

  Hardcore Time EP10

  Explicit

  In deze podcast zullen we het eerste deel ingaan op de nieuwe early hardcore tracks, ook wel Nearly of Original Hardcore genoemd en het tweede deel is gevuld met een vinyl mix van Dj Convulsion!

 • Hardcore Time EP09

  Explicit

  Hardcore Time EP09

  Explicit

  In deze podcast zullen Jos, Sander en René het eerst hebben over buitensporige en opmerkelijke tracks variërend van early tracks tot tracks van dit jaar. Het tweede deel een zeer uiteenlopende mix van Face Lift & Convulsion waar bijna alle subgenres aan bod komen!

 • Hardcore Time EP08

  Explicit

  Hardcore Time EP08

  Explicit

  Deze aflevering valt Rick Esser in voor René, USB sticks die niet werken, verkeerde tracks die worden ingeladen, kortom; één groot gekkenhuis! Toch hebben we nog een mooi programma er van weten te maken met in het eerste uur wat legendarische tracks en het 2e uur een vinyl mix van Dj Convulsion!

 • Hardcore Time EP07: Dj T-Go in the Mix

  Explicit

  Hardcore Time EP07: Dj T-Go in the Mix

  Explicit

  In deze aflevering van Hardcore Time een 2 uur lange mix van de jonge getalenteerde dj T-Go!