HAK OP DE TALK

by Saida Derrazi en Merel Rodriguez

Podcast van Merel Rodriguez en Saida Derrazi over, vrijgezel zijn, vrouw van kleur, HipHop en ouder worden in Nederland.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Episode 8  Daten in 2024 

  Episode 8  Daten in 2024 

  Saida en Merel hadden een gesprek met dating coach Simon Markx. Welke apps zijn het beste? Wat zijn the do and the don’ts? Hebben Saida en Merel te hoge eisen of weten ze gewoon wat ze niet meer willen. Is er nog hoop voor de dames? Check deze episode!! Website:  https://markxcoaching.nl Socials: https://www.linkedin.com/in/simon-markx/ https://www.instagram.com/markxcoaching/ https://www.facebook.com/markxcoaching

 • Episode 7 Expo Cafe de Duivel

  Episode 7 Expo Cafe de Duivel

  We waren er een tijdje niet. Check de podcast waarom en omdat er EINDELIJK een expositie over de @cafededuivel wordt gemaakt door @oscamonline en @edsonbarbapapa van @patta en omdat ik en @merelmarcela deze plek samen vaak bespreken in onze podcast @hak_opdetalkk. Mochten we de eerste aflevering van 2024 @dj_eeuwens interviewen. Daniel is nu 32 jaar de eigenaar van cafe de Duivel. Hoe heeft Daniël dit ervaren? Wat kunnen we van de Expositie verwachten die op 26 januari wordt geopend met veel spektakel. Wees daarbij. Reserveer je spot via deze link: https://www.oscam.nl/portfolio-item/oscam-x-edson-sabajo-x-cafe-de-duivel/ We zien jullie daar!! Maar check eerst deze podcast!!

 • Episode 6 Whats up met de Islamofobie door de overheid

  Episode 6 Whats up met de Islamofobie door de overheid

  Over mannen praten is hartstikke leuk maar we moeten het ook over andere zaken hebben. Opnieuw een schokkend bericht over dat moslims onder de loop zitten bij de overheid. Dit keer door het ministerie SZW. Saida was bij een bijeenkomst die de ondervindingen onthulden van dat onderzoek bij de ministerie en er vielen haar een aantal dingen op. Een Nederlander in Spanje zit daar vast en zit in hongerstaking omdat niemand weet waarom hij vast zit en niemand heeft het er over. Merel verteld over haar ervaring bij de belastingdienst rond om de toeslagenaffaire. Pepernoten in augustus is dat ook traditie? Waarom liggen die er dan al? Hebben we al een man? En waar de F is Frank Ocean??? Dit en veeel meer. We gaan natuurlijk weer Hak op de Talk. Kom en check it uit. Volg ons ook op Instagram.

 • Episode 5, 50 jaar HipHop Takkies en meer

  Episode 5, 50 jaar HipHop Takkies en meer

  Het is 50 jaar hiphop, er gebeurd veel maar weinig rond dit in Nederland. And for the love of Hiphop, takkien wij er wel over. Zijn de mannen van nu in deze tijd net bitches of is het daten zo veranderd? Dit en meer, en Saida onthult een geheim. Kom check de podcast!

 • Episode 4, To High Standards

  Episode 4, To High Standards

  T'was vakantie. Ook voor ons. Nog steeds op zoek naar een man? @Tinder moet ons sponseren. 50 jaar Hiphop. Wat's up met dat er niets is georgeneseerd in Amsterdam? Misschien hebben we wel, to high standards? Wat denk jij? Check de podcast!!