Dansersbrein de Podcast

by Manon van Riel

Dansersbrein de podcast is voor en door dansers en dansdocenten. Iedere aflevering bespreekt Manon van Riel met inspirerende gasten vragen en onderwerpen die met dans te maken hebben. Van inspiratie om lessen te maken tot voeding en van blessures tot mentaal fit blijven. Een breed scala aan vragen en onderwerpen komen aan bod. Laten we kennis, mooie verhalen en inspiratie met elkaar gaan delen.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Aflevering 8 - Maxime Karsten

  Aflevering 8 - Maxime Karsten

  In deze aflevering vertellen Maxime Karsten en Manon van Riel over het leven na het afstuderen.

 • Aflevering 7 - Marjolijn Touw

  Aflevering 7 - Marjolijn Touw

  In deze aflevering vertelt Marjolijn Touw over onder andere: haar tijd op de kunstacademie, afgewezen worden, haar werk als docent, voorbereiding voor een show en de theaterwereld.

 • Aflevering 6 - Danique Graanoogst

  Aflevering 6 - Danique Graanoogst

  In deze aflevering vertelt Danique Graanoogst over onder andere: het werken in de musicalwereld, de toekomst, zenuwen, het programma 'op zoek naar Danny en Sandy', Grease de Musical en ongesteld zijn tijdens het dansen.

 • Aflevering 5 - Lotte Dekkers

  Aflevering 5 - Lotte Dekkers

  In deze aflevering vertelt Lotte Dekkers onder andere over haar tijd bij David Zambrano, (solo) reizen, haptonomie en dans, de dansstijl flying low en ondernemen.

 • Aflevering 4 - Veronique van Iersel

  Aflevering 4 - Veronique van Iersel

  In deze aflevering vertelt Veronique van Iersel onder andere over de wereldtour met haar eigen bedrijf, hoe je overkomt op anderen, de kracht van dans, waar ze om bekend staat en haar werk als 'artistic leader'.