Crime, Pisici si CafeaExplicit

by Alerina

Podcast de True Crime în română unde veţi asculta cele mai interesante cazuri şi mistere adevărate întâmplate peste tot în lume. De la dispariţii misterioase, la lideri de cult şi ucigaşi în serie, vom discuta despre toate în acest podcast. Urmareşte-ne pe Instagram pentru hint-uri şi sneek peak-uri ale următoarelor episoade, dar şi fun facts care sigur vă vor părea interesante.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Episodul 66: Comunitatea LGBTQ+ in perioada Victoriană

  Explicit

  Episodul 66: Comunitatea LGBTQ+ in perioada Victoriană

  Explicit

  De la actorix faimoși Fanny si Stella, scriitorul Oscar Wilde, primele baluri drag până la primele lesbiene moderne, vom explora o istorie a comunității LGBTQIA+ din perioada Victoriană.

 • Episodul 65: Cea mai degenerată mamă (Cazul Barbarei Daly)

  Explicit

  Episodul 65: Cea mai degenerată mamă (Cazul Barbarei Daly)

  Explicit

  În acest episod dezvăluim viața tumultuoasă al Barbarei Daly, o femeie frumoasă și misterioasă din înalta societate. De la căsătorii scandaloase la un sfârșit tragic, vom explora fascinanta poveste a acesteia și a evenimentelor care au dus la finalul sau tulburător.

 • Episodul 64: Crima din luna de miere (Cazul lui Annie Delwani)

  Explicit

  Episodul 64: Crima din luna de miere (Cazul lui Annie Delwani)

  Explicit

  În acest episod explorăm în profunzime misterul crimei lui Annie Delwani, o tânără și promițătoare jurnalistă găsită moartă în condiții enigmatice. Vom dezvălui povestea șocantă a investigației și a persoanelor implicate, dezvăluind indicii tulburătoare și secrete ascunse în umbra acestui caz intrigant. Printr-o analiză detaliată a probelor, vom încerca să aruncăm lumină asupra adevărului șocant din spatele acestei crime misterioase.

 • Episodul 63: Legenda celui mai prolific criminal in serie (Cazul Giuliei Tofana)

  Explicit

  Episodul 63: Legenda celui mai prolific criminal in serie (Cazul Giuliei Tofana)

  Explicit

  În acest episod de true crime, explorăm viața și crimele lui Giulia Tofana, o femeie misterioasă din secolul al XVII-lea Italia, cunoscută pentru fabricarea și vânzarea unui elixir mortal folosit de femei pentru a-și scăpa de soții abuzivi. Aflați cum această sinistră apotecaresă a reușit să evadeze justiția timpurie și cum uciderile ei au provocat o adevărată revoluție în epoca sa. Un caz complex, plin de intrigă și elemente de crimă într-o lume plină de superstiții și secrete.

 • Episodul 62: Asistenta Jovială (Cazul lui Jolly Jane Topan)

  Explicit

  Episodul 62: Asistenta Jovială (Cazul lui Jolly Jane Topan)

  Explicit

  În acest episod explorăm întunecata poveste a unei asasine în serie cu numele Jolly Jane. Cunoscută și sub numele de Jane Toppan, această infirmieră aparent nevinovată din secolul al XIX-lea a ascuns o latură întunecată a personalității sale. Cu o predilecție pentru otrăvire și manipulare emoțională, Jolly Jane a ucis un număr șocant de pacienți și prieteni, fără ca cineva să bănuiască adevărata ei identitate. Descoperiți terifianta ei poveste de crimă, trădare și psihopatie în acest episod cutremurător al podcastului nostru."