Crime, Pisici si CafeaExplicit

by Alerina

Podcast de True Crime în română unde veţi asculta cele mai interesante cazuri şi mistere adevărate întâmplate peste tot în lume. De la dispariţii misterioase, la lideri de cult şi ucigaşi în serie, vom discuta despre toate în acest podcast. Urmareşte-ne pe Instagram pentru hint-uri şi sneek peak-uri ale următoarelor episoade, dar şi fun facts care sigur vă vor părea interesante.

Podcast episodes

 • Season 2

 • Episodul 73: O enigma Nucleara (Dezastrul de la Cernobil)

  Episodul 73: O enigma Nucleara (Dezastrul de la Cernobil)

  În acest episod vorbim totul despre dezastrul de la Cernobîl. Demontăm mituri și conspirații care a înconjurat acest eveniment, discutăm panica și modul în care țările occidentale s-au folosit de aceasta tragedie și, în final, vedem cum arată zona afectată în ziua de azi. La cronțănica săptămânii abordăm o tematică potrivită lunii februarie și răspundem la întrebarea Andreei despre cum ne-am întâlnit și am ajuns să facem acest podcast.

 • Episodul 72: Ucigașii de copii (Cazurile companiei Nesle)

  Explicit

  Episodul 72: Ucigașii de copii (Cazurile companiei Nesle)

  Explicit

  În episodul de azi explorăm complexa istorie a companiei Nesle. O știm cu totii și sigur a apărut măcar o data intruziv în vietile noastre sau măcar și-a făcut loc în dulapul cu de toate din bucătărie. De ce ar trebui să facem un efort să-l scoatem din viețile noastre? Ei bine, dă un play la episod și hai să aflăm împreună istoria întunecată a companiei Nesle.

 • Episodul 71: Impărăteasa Austriei, Regina Ungariei (Asasinarea Ducesei Elisabeth Amalie Eugenie, aka Sissi)

  Explicit

  Episodul 71: Impărăteasa Austriei, Regina Ungariei (Asasinarea Ducesei Elisabeth Amalie Eugenie, aka Sissi)

  Explicit

  În acest episod discutăm despre Elisabeta, împărăteasa Austro-Ungariei, care a influențat foarte mult politica europeană a secolului al XIX-lea și care a fost și asasinată din acest motiv. Mai târziu, la crănțănica din această săptămână, abordăm propunerea unuia dintre voi, discutând despre cadori de Crăciun ideale sau mai puțin inspirate.

 • Episodul 70: Drumul de la Hollywood la Monaco (Cazul Principesei Grace Kelly)

  Episodul 70: Drumul de la Hollywood la Monaco (Cazul Principesei Grace Kelly)

  In episodul de astazi vorbim despre faimoasa acrtita de la Hollywood devenita printesa de Monaco – Grace Kelly. Amintim reusitele impresionante a carierei ei, precum si cum a ajuns ea sa faca parte dintr-o familie regala despre care se spune ca este bantuita de un blestem ingrozitor. La crontanica Saptamanii vorbim despre o sugestie de la voi sa discutam despre serialul Euphoria.

 • Episodul 69: Crimele lui Topârceanu (Cazul Axeman din New Orleans)

  Explicit

  Episodul 69: Crimele lui Topârceanu (Cazul Axeman din New Orleans)

  Explicit

  În acest episod ne întoarcem în New Orleans care de data asta a fost terorizat de un criminal în serie neidentificat. În anii 1918 și 1919, cunoscut sub numele de "Axeman" a lăsat orașul în spaimă pe ritmuri de jazz. La cronțănica săptămânii vorbim despre sezonul 2 și 3 din serialul American Horror Story, tema acestei luni.