BOOM POP TALK!

by WANNABE MAGAZINE

Vreme je za nešto potpuno drugačije – vreme je da se opustite, nasmejete i prisetite nekih lepih stvari. Predstavljamo vam BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem – novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene vedre, zanimljive teme!

Podcast episodes

 • Season 1

 • BOOM POP TALK! ep. 09 - Dragan Taubner

  BOOM POP TALK! ep. 09 - Dragan Taubner

  U devetoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnog beogradskog frizera Dragana Taubnera, koji je poznato ime na domaćoj sceni, ostvarivši nebrojene saradnje i projekte. U njegov salon ne idete samo da dobijete novu frizuru, već i da se edukujete – da saznate šta vam zapravo pristaje i kako da negujete svoju kosu. Taubner nam je u opuštenom ćaskanju otkrio mnogo toga – pričao nam je o svojim počecima, o svim editorijalima koje je radio, poznatim ličnostima sa kojima je sarađivao, ali i o svom principu da ne pristaje na kompromise u svom poslu.

 • BOOM POP TALK! ep. 08 - Leontina

  BOOM POP TALK! ep. 08 - Leontina

  U osmoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnu Leontinu, pevačicu sa jednim od najboljih vokala ovih prostora, koja je zauvek izmenila i obeležila muzičku scenu Srbije. Osim o svojim čuvenim pesmama, Leontina nam je govorila o pisanju hitova za druge, a posebno nam je bilo interesantno da čujemo šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije 2004. godine, kada je Željko Joksimović umalo pobedio sa njenom pesmom “Lane moje”. Pored toga, Leontina nam je govorila o odrastanju devedesetih, o svojim modnim izborima, ali i o radu za decu, po kojem je danas najpoznatija.

 • BOOM POP TALK! ep. 07 - Nina Milović i Nađa Jokanović

  BOOM POP TALK! ep. 07 - Nina Milović i Nađa Jokanović

  Povodom Međunarodnog dana žena, Marko Nikolić je u sedmoj epizodi razgovarao sa osnivačicama WANNABE MAGAZINE-a: u ulozi gosta našle su se Nina Milović i Nađa Jokanović, koje su se osvrnule na početke svoje vizije koja traje već 14 godina. Saznaćete sve ono što vas je zanimalo o WANNABE MAGAZINE-u, a niste smeli da pitate – kako je dobio ime, kako izgleda raditi na setovima sa modelima i poznatim ličnostima, šta je bilo najizazovnije u ženskom partnerstvu, da li su se Nina i Nađa ikad posvađale, kakav je danas njihov pristup poslu…

 • BOOM POP TALK! ep. 06 - Anđelija Vujović

  BOOM POP TALK! ep. 06 - Anđelija Vujović

  U šestoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnu Anđeliju Vujović, jednog od najuspešnijih modela u istoriji srpske modne scene. Ona je “kraljica transformacije”, radivši sa svim značajnim dizajnerima i fotografima. Anđelija nas je zarazila svojom pozitivnom energijom, ali nas je i iznenadila mnogim otkrićima kao, na primer, činjenicom da obožava heavy metal, tompuse i video-igre! Osim toga, Anđelija nam je otkrila svoju životnu filozofiju, kako je manekenstvo izgledalo nekad, a kako danas, ali i kako se nosi sa svime što savremeno doba donosi.

 • BOOM POP TALK! ep. 05 - Miloš Nadaždin

  BOOM POP TALK! ep. 05 - Miloš Nadaždin

  U petoj epizodi, naš gost je bio umetnik koji stoji iza najpoznatijih kadrova srpske modne fotografije – a pred njegov aparat su stala sva najveća imena domaće javne scene. Uživali smo u razgovoru sa Milošem Nadaždinom, fotografom, videografom i art direktorom sa zavidnom karijerom. Miloš se osvrnuo na svoj jedinstveni karijerni put i sve ono što je pritom naučio – otkrio nam je kako je razvio svoj prepoznatljiv stil fotografije, kako izgleda saradnja sa najvećim regionalnim zvezdama, a kako saradnja sa holivudskim glumcima, kao i šta misli o svetu koji se ubrzano menja.