auspuff.

by auspuff

Dit is Auspuff, de podcast waarin wij jullie meenemen in onze autogekte. Deze podcast is ontstaan door onze gedeelde passie voor auto's die verder gaat dan passie, het is een gekte. Wekelijks zullen wij met jullie de meest (on)zinnige onderwerpen wat auto's betreft behandelen. Verwacht geen technisch gezwets, dat vinden wij zelf ook niet leuk. Schenk jezelf een wijntje of een biertje in, tenzij je moet rijden, en luister naar  ...   ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • #8 - ' Jaren '80 vs jaren '90'

  #8 - ' Jaren '80 vs jaren '90'

  We zijn er weer, met deze week een aflevering waarin Mitchell & Stanley Viktor willen overtuigen over de periode die hij gemist heeft. Zo gaat Stanley alles uit de kast halen om Viktor te overtuigen dat de jaren 80 de beste periode is geweest in de auto geschiedenis. Mitchell daarentegen is juist idolaat van het decennium wat hierop volgde, volgens hem zijn de jaren 90 de gouden jaren in de autohistorie. Daarnaast ranken wij ook weer een drietal auto's van de cool club. Wil je meer van ons zien? Volg ons dan op instagram.

 • #7 - 'Autogekte, hoe kom je eraan en hoe kom je er vanaf?'

  #7 - 'Autogekte, hoe kom je eraan en hoe kom je er vanaf?'

  Wij hebben één onwijs grote connectie en dat is auto's. Wij vinden auto's leuk en nee niet gewoon leuk, echt extreem leuk. Het gaat bij ons zo ver dat wij het een gekte willen noemen, voor degene die meer heeft geluisterd van ons merk je al dat wij uren over auto's kunnen lullen. In deze aflevering nemen we jullie mee in de ontwikkeling van deze gekte, hoe komen we eraan en hoe komen we er vanaf? Of willen we dat helemaal niet? Drie verschillende generaties vertellen over hun ontwikkeling van deze autogekte. Wil je meer van ons zien? Volg ons dan op instagram.

 • #6 - 'Het verleden, heden en de toekomst van de auto'

  #6 - 'Het verleden, heden en de toekomst van de auto'

  Deze keer een wat meer filosoferende aflevering. We gaan het hebben over het verleden, het heden, de toekomst en het hiernamaals wat auto's betreft. Wat vinden wij van de auto's van vroeger, wat vinden we van de auto's van nu, hoe kijken we tegen de auto's van de toekomst aan en welke auto's zouden een reïncarnatie mogen krijgen? Genoeg onderwerpen om over te praten. Wij nemen jullie graag mee op reis door onze hersenspinsels. Wil je niets missen? Volg ons dan op instagram.

 • #5 - 'Aerodeck, Spatlappen, BMW 7-serie en nog veel meer'

  #5 - 'Aerodeck, Spatlappen, BMW 7-serie en nog veel meer'

  In deze aflevering brengt Stanley een ode aan de Honda Accord Aerodeck en gaat hij uit zijn slof over de spatlap en de nieuwe BMW 7-serie. Vertellen Mitchell en Viktor Stanley hoe hij zijn croissantjes moet bakken. Ook ontdekken we dat de rekencapaciteit van Stanley vermindert naar mate er meer alcohol in het spel is. 9 van de 9 als er 10 zijn. Jaja, genoeg voer voor luisteren. Veel luisterplezier!

 • #4 - 'Roadtrip naar St. Tropez special'

  #4 - 'Roadtrip naar St. Tropez special'

  We gaan met zo’n drieën naar St. Tropez (fictief) echter is er nog geen vervoersmiddel. Om onze autogekte naar hogere sfeer te verheffen gaan wij de auto’s afzonderlijk van elkaar opzoeken. Hiervoor mogen wij het hele occasion aanbod gebruiken, echter is het wel vereist dat we in Assen starten. Dus de eerste auto moet ook in Assen gekocht worden. Is dit niet de auto waarmee jij in St. Tropez wil eindigen? Dan moet je zorgen dat het binnen je budget en tankbeperking past om een andere auto ergens op de route aan te schaffen. Uiteraard moet de voiture voldoen aan de grootste eisen, flaneren & opvallen op de cote d’azure. Eindstand wordt elke keuze beoordeeld op verschillende factoren. De uitdaging is om vanaf Assen naar St. Tropez met auto’s te rijden met beperkingen die opgelegd worden. In de vorm van benzineverbruik, budget en het aantal cilinders.