De Absolute Motors Podcast

by Absolute Motors

Absolute Motors personaliseert, verbetert en beschermt auto’s uit het topsegment.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Dutch Wheels Recap Ep. 3 & 4

  Dutch Wheels Recap Ep. 3 & 4

  Dutch Wheels, de serie over Absolute Motors waar ons team zich in het zweet werkt voor klanten in binnen en buitenland. Niks is te gek om onze klant in hun wensen te voorzien! In deze podcast serie kijken we terug op aflevering 3 & 4 van de Amazon Prime Serie ''Dutch Wheels''!

 • Dutch Wheels Recap Ep. 1 & 2

  Dutch Wheels Recap Ep. 1 & 2

  Dutch Wheels, de serie over Absolute Motors waar ons team zich in het zweet werkt voor klanten in binnen en buitenland. Niks is te gek om onze klant in hun wensen te voorzien! In deze podcast serie kijken we terug op de eerste 2 aflevering van de Amazon Prime Serie ''Dutch Wheels''!

 • Terugblik op 2020

  Terugblik op 2020

  Op oudjaarsdag hebben wij onze pilot podcast opgenomen waarin Patrick, Kenneth en Rowan terugblikken op het jaar 2020 bij Absolute Motors. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals de meest bijzondere auto’s, best klinkende auto’s maar ook hoe het achter de schermen is gegaan, wat we dit jaar hebben bereikt en waar we naartoe willen in 2021!

 • Terugblik op 2021!

  Terugblik op 2021!

  Net als vorig jaar blikken we weer terug op het afgelopen jaar met Kenneth, Patrick en Rowan. WE bespreken de gaafste projecten, onze demo auto's, de verhalen, of we onze doelen hebben behaald en uiteraard wat alle plannen zijn voor 2022!