Vänstervridet

by Ebba och Lovisa

Välkomna till vår egna podd-station Vänstervridet!! Varje tisdag snackar vi i just dina lurar. Du får veta allt om den vardag som somliga kallar livet. Alltsammans en aningen västervridet. På blodigt allvar och ingen skrattar högst en endaste gång. Nu kör vi hej och hå! Uppskatta oss på instagram @vanstervridet !

Podcast episodes

 • Season 1

 • Intervju med Tuva Albino!

  Intervju med Tuva Albino!

  Avsnitt 64: I veckans avsnitt får ni höra en intervju med Tuva Albino som spelar en roll i den aktuella filmen "Så jävla easy going". Det blir ett roligt samtal kring teaterdrömmar, filmproduktioner och inspiration. Lyssna och njut!

 • Dealbreakers!

  Dealbreakers!

  Avsnitt 63: Denna vecka läser vi alla inskickade dealbreakers. vad tycker vi om folk som älskar Kafka, spenderar all sin fritid på gymmet och är konflikträdda? Roligast av allt är det som vi hittar på Flashback.

 • Make cookies for everyone!

  Make cookies for everyone!

  Avsnitt 62: Tisdagen är kommen! Vi poddar på distans men lyckas ändå få till ett rätt härligt avsnitt fyllt av vider, aw:n och diskussioner. Följ oss på Instagram @vanstervridet och sprid vår podd till era vänner. Lyssna och njut!

 • Direct from the bar pt 2

  Direct from the bar pt 2

  Avsnitt 61: Ett nytt avsnitt direkt från baren! Det dras ämnen ur en tombola, snackas om Clash of Clans, det eventuella samhället när ryssen kommer och hur det är för en lundensare att besöka Göteborg. Går alldrig tillbaka till Göteburgaren efter det här...

 • TW gött snack

  TW gött snack

  Avsnitt 60: Veckans avsnitt ger vi er mängder av kulturtips. Tåget till Honoi, Vanja Larbergs konst och SkeppetGbg. Teo och Lojs snackar vinylspelare och gamla skivor. Framförallt pratas det om Alexander Pärleros.