MIDT i sygeplejen - en podcast fra DSR Kreds Midtjylland

by Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland

"MIDT i sygeplejen" er en podcast, der giver indsigt og perspektiv på sygeplejefaget. Med udgangspunkt i samtaler med sygeplejersker sætter vi podcasten spot på, hvilken forskel sygeplejersker hver eneste dag gør.

Du får også perspektiv, når den politiske ledelse i DSR, Kreds Midtjylland trækker de store linjer fra sygeplejerskernes hverdagsfortællinger til den politiske kamp for, via sygeplejerskernes specialkompeten ... 

 ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • Nyt ungenetværk vil hjælpe sygeplejersker i overgangen fra studerende til nyuddannet

  Nyt ungenetværk vil hjælpe sygeplejersker i overgangen fra studerende til nyuddannet

  Hverdagen rammer hårdt, når man som ny sygeplejerske skal i gang med sit første job. Det kender en gruppe unge sygeplejersker alt til. De er engagerede i deres fag og fagforening, derfor har de kastet sig over at danne et netværk. Et netværk der har til formål at klæde studerende bedre på til den hverdag, der venter når skolebænk skiftes ud med sygehus og titlen som nyuddannet sygeplejerske.

 • Ikast-Brandes sundhedsplejersker har vundet pris for at nytænke sundhedssamtalen med børn

  Ikast-Brandes sundhedsplejersker har vundet pris for at nytænke sundhedssamtalen med børn

  Den klassiske samtale mellem barn og Sundhedsplejerske i 4.klasse er I Ikast/Brande kommune blevet suppleret af en gruppeseance, hvor børnene via et spil og fællesskab åbner sig mere op om emnerne, end når de er alene med Sundhedsplejersken. I dette afsnit kan du møde tre af Sundhedsplejerskerne der står bag det nye initiativ og høre, hvordan det helt konkret gør en forskel for både børn og voksne.