Mapei Krónika Podcast

by Mapei Kft

A Mapei Krónika podcastja azért jött létre, hogy segítséget adjon! Lesz itt minden, ami építőipar: szó lesz hőszigetelésről, vízszigetelésről, problémákról és azok megoldásairól, nagyméretű lapokról, teraszburkolásról, fugázóról, padlófűtésről, medenceépítősről, betonjavításról és még sorolhatnánk, sosem lenne vége…

Podcast episodes

 • Mapei Ultratop Terrazzo: A Velencei Terrazzo Modern Újragondolása

  Mapei Ultratop Terrazzo: A Velencei Terrazzo Modern Újragondolása

  bben a podcast epizódban a Mapei Ultratop Terrazzo termékcsaládját vesszük górcső alá. Megvizsgáljuk, hogy ez a modern cementkötésű rendszer miként ötvözi a Velencei Terrazzo klasszikus szépségét a modern anyagok tartósságával és teljesítményével. Az Ultratop Terrazzo ideális választás mind lakossági, mind kereskedelmi padlóburkolatokhoz. Kiválóan alkalmas ipari raktárakban, bevásárlóközpontokban, üzletekben, éttermekben, sőt akár otthonokban is. A podcast során a következő témákat fogjuk érinteni: Az Ultratop Terrazzo termékcsalád előnyei A Velencei Terrazzo története és hagyományai Az Ultratop Terrazzo telepítése és karbantartása Inspiráló példák az Ultratop Terrazzo felhasználására Ha Ön építész, belsőépítész, kivitelező vagy csak érdeklődik a gyönyörű és tartós padlóburkolatok iránt, akkor ez a podcast epizód Önnek szól!

 • Ragasztóhab, egy sokoldalú megoldás

  Ragasztóhab, egy sokoldalú megoldás

  Interjú Nagy Sándorral. Az adás témája. Mapepur Roof termék melyeket remekül lehet tetőcserepek és hőszigetelő rendszereknél használni.

 • Medence tervezés, építés, karbantartás

  Medence tervezés, építés, karbantartás

  A medencék világába kalauzolunk el téged! Ebben az adásban mélyre ásunk a medencék tervezésének, építésének és karbantartásának rejtelmeibe. Fedezd fel velünk, hogyan válik egy álom medence valósággá, kezdve a kezdeti tervektől egészen a mindennapos karbantartásig. Szakértő vendégeink (Kovács Szilárd és Novák Péter) osztják meg velünk tapasztalataikat és tippjeiket, hogy a medence nem csupán egy luxuscikk legyen, hanem otthonod részévé váljon. Beszélgetünk a legújabb trendekről, fenntartható megoldásokról, és arról, hogyan biztosítható a medence biztonságos és élvezetes használata.

 • Vegyi dübelek

  Vegyi dübelek

  Interjú Nagy Sándorral – A vegyi dübelek feladatiról, típusairól és alkalmazási területeiről esik szó ebben a Podcast videóban. Valamint a termékfelelősek feladatairól és segítségnyújtásaikról is.

 • Szerkezetmegerősítés

  Szerkezetmegerősítés

  Interjú Rajnai Eszterrel – A szerkezetmegerősítéssel kapcsolatos Mapei megoldásokat körvonalazta. A szaktanácsadósokról és Mapei segítőkészségéről is szó esik.