Mapei Krónika Podcast

by Mapei Kft

A Mapei Krónika podcastja azért jött létre, hogy segítséget adjon! Lesz itt minden, ami építőipar: szó lesz hőszigetelésről, vízszigetelésről, problémákról és azok megoldásairól, nagyméretű lapokról, teraszburkolásról, fugázóról, padlófűtésről, medenceépítősről, betonjavításról és még sorolhatnánk, sosem lenne vége…

Podcast episodes

 • Fuga nélküli burkolás

  Fuga nélküli burkolás

  Interjú Pavelka Orsival – Személyes tapasztalatait osztotta meg velük a fuga mentes, illetve lecsökkentet fuga mélységű hidegburkolás kapcsán. Elárulta a fuga szerepét és azt is hogy, a lapmértek növekedéssel sokkal hangsúlyosabb feladatot látnak el.

 • Termelőüzemek bevonatai

  Termelőüzemek bevonatai

  Interjú Nagy Sándorral – A termelőüzemek padló bevonatának praktikusságáról, tulajdonságairól, amit a különböző üzemi környezethez kell alkalmazni. Minek kell eleget tennie egy iparipadlónak? Milyen előírásoknak megfelelően kell kiválasztani a megfelelőt?

 • MAPECOAT TNS URBAN rendszer

  MAPECOAT TNS URBAN rendszer

  Interjú Nagy Sándorral – A MAPECOAT TNS URBAN rendszerrel kapcsolatosan. Milyen egyéb más tulajdonsággal rendelkezik az esztétikán kívül? A közterületek festésével jelentős energiát is megspórolhatnak és természetesen a nyári kánikulából adódó aszfalthőt is leredukálhatja a MAPECOAT TNS URBAN.

 • Mapestop Cream és a nedvesedő falazatok

  Mapestop Cream és a nedvesedő falazatok

  Interjú Rajnai Eszterrel – A nedvesedő falazatok jelenségének és tüneteinek felismerése témában. Valamint a probléma kezelésére szakszerű megoldás. Pontos kivitelezési javaslat, avagy útmutató. Mire kell oda figyelni a MAPESTOP CREAM alkalmazásakor? Mivel lehet kiegészíteni a MAPESTOP CREAM rendszer biztos működését? Hogyan befolyásolhatja a vakolatválasztás a falazatunk állapotát?

 • Purhabok, ragasztóhabok

  Purhabok, ragasztóhabok

  Interjú Nagy Sándorral – A hagyományos purhaboktól a speciális purhabokig. Ragasztóhabok, duzzadó habok alkalmazási területeinek ismertetése. Időjárási viszontagságoknak megfelelő habok kiválasztása. Mi a különbség a nyári és a téli habok között?