Mapei Krónika Podcast

by Mapei Kft

A Mapei Krónika podcastja azért jött létre, hogy segítséget adjon! Lesz itt minden, ami építőipar: szó lesz hőszigetelésről, vízszigetelésről, problémákról és azok megoldásairól, nagyméretű lapokról, teraszburkolásról, fugázóról, padlófűtésről, medenceépítősről, betonjavításról és még sorolhatnánk, sosem lenne vége…

Podcast episodes

 • Vegyi dübelek

  Vegyi dübelek

  Interjú Nagy Sándorral – A vegyi dübelek feladatiról, típusairól és alkalmazási területeiről esik szó ebben a Podcast videóban. Valamint a termékfelelősek feladatairól és segítségnyújtásaikról is.

 • Szerkezetmegerősítés

  Szerkezetmegerősítés

  Interjú Rajnai Eszterrel – A szerkezetmegerősítéssel kapcsolatos Mapei megoldásokat körvonalazta. A szaktanácsadósokról és Mapei segítőkészségéről is szó esik.

 • Alépítmények vízszigetelése

  Alépítmények vízszigetelése

  Interjú Horváth Ervinnel – Az alépítmények vízszigetelésének sokszínűségéről. Vízszigetelések funkciójáról. A felmerülő vizesedési problémák kiküszöböléséről.

 • Linoleum, PVC, LVT, SPC melegburkolatok

  Linoleum, PVC, LVT, SPC melegburkolatok

  Interjú Tarnai Lászlóval – Különböző melegburkolati linoleum, PVC, LVT, SPC, tulajdonságairól számol be. A kivitelezésük kapcsán felmerülő gyakori hibákra hívja fel a figyelmet. Valamit segédanyag választással kapcsolatosan is segítséget nyújt.

 • A Polyseleant System alkalmazása, illetve funkciója

  A Polyseleant System alkalmazása, illetve funkciója

  Interjú Horváth Ervinnel – A Polyseleant System alkalmazása, illetve funkciója kapcsán. Miért szükséges, hogy vízszigetelésünk folytonos legyen? Hogyan lehetséges 100%-os folytonosságot, résmentességet biztosítani?