Kontrolleret Kaos

by Andrew Lolk

Alle er en overnight succeshistorie - med mindre du kender historien. De bedste i business forstår, at kaos er en del af at vækste en virksomhed. Vær fluen på væggen, når nogle af Danmarks mest spændende - og tildels ukendte - mennesker taler om deres væksthistorier og hvordan de vendte kaos til kontrolleret kaos.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Mikkel Weiss, AnnoAnno: Årlig omsætning på 70 millioner - kombinationen af Tech startup, eCommerce, og personlig stylist

  Explicit

  Mikkel Weiss, AnnoAnno: Årlig omsætning på 70 millioner - kombinationen af Tech startup, eCommerce, og personlig stylist

  Explicit

  AnnoAnno er tech start-up, kombineret med eCommerce og personlig styling, der henvender sig til plus-size kvinder. De er 70 medarbejdere, aktive i 4 lande og omsætter årligt for 70 millioner. I dag taler jeg med Mikkel Weiss, der er Co-founder af AnnoAnno sammen med sin barndomsven Thomas. Det er interessant at høre, hvordan de fik en investering ind tidligt, samt hvordan de gik ind i et marked, som de ikke selv er målgruppen for. Mikkel og Thomas har altid vidst, at de ville være iværksættere men har taget en mere strategisk tilgang til det ved at tage hhv. 4 år i Boston Consulting Group og 4 år i Kunde og co. Hør mere om deres rejse i ugens afsnit af KontrolleretKaos.Mikkel Weiss, AnnoAnno: Årlig omsætning på 70 millioner - kobinationen af Tech startup, eCommerce, og personlig stylist

 • Malthe Cederborg, Miinto: Holistisk marketing der skaber resultater

  Explicit

  Malthe Cederborg, Miinto: Holistisk marketing der skaber resultater

  Explicit

  I dag taler jeg med Malthe Cederborg, som sidder som CMO i Miinto. Miinto er en markedsplads, som samarbejder med diverse butikker og brands om at sælge produkter, primært fashion tøj, til forbrugere i 14 forskellige markeder. I min snak med Malthe kommer vi ind på: Hvad gør de for at vækste i alle de forskellige markeder, de er i? Hvilke tiltag gør de internt? Hvordan ser deres marketing team ud? Hvordan ser deres tilgang til attribution ud? Og ikke mindst bliver der talt en del om den mere holistiske tilgang til målsætning for omsætningen. Lyt med i ugens afsnit af Kontrolleret Kaos, hvor Malthe og jeg sætter et benhårdt fokus på marketing.

 • Lili Dreyer, VAER: Visionen om en bedre verden med recycled sneakers

  Explicit

  Lili Dreyer, VAER: Visionen om en bedre verden med recycled sneakers

  Explicit

  I dag taler jeg med Lili Dreyer som er founder af VAER, der producerer recycled sneakers. Lili har været på en spændende rejse, hvor hun er gået fra at sy sit eget tøj til at lave forskellige start-up programmer for til sidst at gå over til at sy sine egne sneakers, som i dag er blevet til VAER. Lyt med når Lili fortæller om sin rejse med VAER, hvordan de er gået fra ide til business, samt hvorfor der er kommet flere co-founders til.

 • Alexander Morabbi, Nordic Social: Succes i halv-mættet marked med "People game"

  Alexander Morabbi, Nordic Social: Succes i halv-mættet marked med "People game"

  I dag taler jeg med Alexander Morabbi fra Nordic Social, som er et af danmarks førende Social bureauer. Læg mærke til Social - det er nemlig 50/50 deling mellem Organic Social og Paid Social. Det vi kommer meget omkring i dag er drift af en service virksomhed, og hvordan folk bag bureauerne ser verden. Nordic Social er interessante fordi de gik ind i et halv-mættet marked, med en helt anden tilgang, som fokuserer benhårdt på "PEOPLE game". Hør hvad det er, og hvordan det har gjort dem til et af danmarks førende Social bureauer, i ugens afsnit af Kontrolleret Kaos.

 • Louise Herping Ellegaard: Business Angel - Fra interaktiv læring til succesfuld investor

  Explicit

  Louise Herping Ellegaard: Business Angel - Fra interaktiv læring til succesfuld investor

  Explicit

  Louise Herping Ellegaard var Co-founder i Clio, som var nogen af de første til at skabe interaktiv undervisningsmateriale til den danske folkeskole tilbage i 2006. De var de første til at tage kampen op imod de store forlag såsom Gyldendal og Bonnier Publications og rent faktisk lykkes med det. Louise har siden hen solgt Clio og arbejder i dag med at investere i diverse virksomheder. Kom med når Louise og jeg taler om hendes rejse med Clio, og ikke mindst hendes virke i dag som investor: Hvordan vandt de markedsandele mod de store spillere på markedet? Hvilke tiltag lykkedes de med? Hvad ville hun have gjort anderledes med den viden hun har i dag? Hvordan udvælger hun sine investeringsprojekter? Hvilken rolle påtager hun sig i de virksomheder hun går ind i? Det og meget mere får du svar på i ugens afnsit af #KontrolleretKaos. Det her er min snak med Business angle, Louise.