Hüllőagy

by Attila, Mazur, Ambrus

Attila, Mazur és Ambrus beszélgetnek. Nagyon igyekeznek, hogy minden epizódban ajánljanak valami jót: filmet, videójátékot, könyvet, élményt.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Én lennék ez, vagy ki szuszog itt?

  Én lennék ez, vagy ki szuszog itt?

  Az év utolsó epizódjában sokat ugrálunk az időben, főleg az I. világháború előtti évekhez, és vissza. Ajánlunk egy kiállítást, és sokat foglalkozunk az álmokkal, és egy kicsit az After Crying zenekarral is. Találkozunk jövőre!

 • Kigyúrt istenek és mennyei csokoládék

  Kigyúrt istenek és mennyei csokoládék

  Attila, Mazur és Ambrus podcastja a novemberi káoszban, amelyben szóbakerül a (néhai) E3 expó, a God of War játéksorozat új része, a Last of Us, mindenféle csokoládék, Mr. Bean, és végül egy jó ausztrál thriller.

 • Az emberiség krémje

  Az emberiség krémje

  Bemutatkozik az új főcímzenénk, amelyet már az 1950-as évek végén elkészítettünk, csak most került elő egy régi magnószalagról. A könnyfakasztó kerti munkáktól egy jövőből küldött szuper konyhagépen keresztül eljutunk a filozófia és a science fiction legvégső határáig.

 • Túlságosan dallamorientált vagy!

  Túlságosan dallamorientált vagy!

  Attila, Mazur és Ambrus podcastja, amelyben most filmek és videójátékok helyett inkább élményeket ajánlunk: szó esik arról, hogy Mazur túlságosan dallamorientált lett, Attila a fesztivál-desztillálás nevű különleges jelenségről emlékezik meg, miközben Ambrus pedig hangszereket támad. - 2022.06.25

 • Szegény, szegény kiskutyák!

  Szegény, szegény kiskutyák!

  Attila, Mazur és Ambrus podcastja, melyben nagyon, de nagyon igyekeznek, hogy ajánlanak valami jót: filmet, sorozatot, videójátékot, könyvet, élményt. Ebben az epizódban a szegény kiskutyák miatt minden felborul, de szó esik a Twin Peaksről és több horror-témájú videójátékról is. - 2022.02.25.