Golfcultuur Podcast ⛳️

by Golfcultuur

De golfcultuur podcast focust zich op de sportieve hoogtepunten in het mannen- en vrouwengolf. De episodes worden aangevuld met leuke gasten in Vlaanderen en Nederland.

De podcast is Nederlandstalig en wordt gehost door Carl Dieryckx, Frederick Morel en Jean-Charles Debel.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Scottie Scheffler wint The Players, Netflix en... Patatas Fritas!

  Scottie Scheffler wint The Players, Netflix en... Patatas Fritas!

  Scottie Scheffler is on top of the world en bevestigt zijn status op The Players, de onofficiële eerste major van het seizoen. We discussiëren over twee situaties op de golfbaan in the Halfway House en staan stil bij het tweede Full Swing seizoen. Eindigen doen we culinair met Jon Rahm's keuze voor het Champions Dinner op The Masters half april.

 • Anthony Kim is back! En wat scheelt er met Detry?

  Anthony Kim is back! En wat scheelt er met Detry?

  AK speelde zijn eerste wedstrijd in meer dan 12 jaar afwezigheid. Zien we potentieel? En wat met onze Belgen op het hoogste niveau? Zit Thomas Detry na enkele gemiste cuts in de hoek waar de klappen vallen? Dat én een pittige halfway house discussie in deze aflevering van de Golfcultuur podcast.

 • Extra aflevering: putting special met George Mackechnie

  Extra aflevering: putting special met George Mackechnie

  Alles wat je wilde weten over putting bij amateurs én professionals met Golf Vlaanderen headcoach George Mackechnie!

 • Matsuyama wint, Tiger geveld, en focus op de Belgen.

  Matsuyama wint, Tiger geveld, en focus op de Belgen.

  Op sportief vlak hebben we het nog nooit zo goed gehad - de woorden van Golf Vlaanderen head coach George Mackechnie. En we hebben inderdaad genoten van onze Belgen tijdens de start van het golfseizoen! Verder hebben we het over de overwinning van Matsuyama op de Genesis, de vierde plaats van Thomas Detry tijdens een gekortwiekt AT&T Pebble Beach Pro-Am en uiteraard... Tiger Woods.

 • Meditatie om beter te scoren, onze Belgen op Tour en... Anthony Kim!

  Meditatie om beter te scoren, onze Belgen op Tour en... Anthony Kim!

  Waarom mediteert Tiger zo vaak en wat kan het betekenen voor jouw golfspel? We praten erover met expert Stijn Heymans. We hebben het ook over Detry op de PGA Tour, Besard en Colsaerts, en wie gaat er nu weer naar LIV? Meer over Stijn & meditatie op www.stijnheymans.be - jouw gids op het pad naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.