Fit on the move podcast

by Fitonthemove

Hallo, en welkom! Wij zijn Hannes Tollet en Gust Alaerts, oprichters van Fit On The Move en wij nodigen mensen uit de sportwereld bij ons uit. Wij praten met hun over de ervaringen die ze hebben met sport, wat hun trainingsgewoontes zijn, hun voedingspatroon ,... Luister naar onze podcast en leer de wondere wereld van topsport en het team erachter kennen.

Podcast episodes

 • Season 1

 • Fit On The Move: Louise Carton en de keerzijde van de medaille

  Fit On The Move: Louise Carton en de keerzijde van de medaille

  Deze podcast hebben we Louise Carton te gast. Louise is een topatlete uit de Belgische atletiek. Ze werd Europees Beloftekampioen veldopen, 3 keer Belgisch kampioen veldlopen, Deed mee aan de Olympische Spelen in Rio en werd in 2016 verkozen tot Sprotbelofte van het jaar. Kortom een Topatlete dus. Maar er is jammer genoeg ook een keerzijde aan de medaille. Louise heeft enkele bewogen jaren achter de rug. Ze vertelde er al over in de Podcast "Gérard en ik" en vandaag verteld ze een klein beetje bij ons wat ze heeft meegemaakt. Zet je schrap voor deze sterke dame en haar verhaal! Bepaalde inhoud kan gevoelig zijn voor de luisteraar*.

 • Fit On The Move Gilles Verbist American Football Leuven Lions

  Fit On The Move Gilles Verbist American Football Leuven Lions

  Hallo iedereen en welkom terug bij een nieuwe aflevering van de Fit On The move podcast! Wij interviewden Gilles Verbist op afstand. Gilles is een American Footballspeler bij de Leuven Lions. Gilles heeft ons land al mogen vertegenwoordigen met het Belgisch team en wou ons meer inzicht geven in de (in België) toch wel minder bekende sport.

 • Fit On The Move Mirte Fannes Atletiek 800 m

  Fit On The Move Mirte Fannes Atletiek 800 m

  Welkom, bij de eerste podcast van Fit On The Move! Wij hadden de eer om Mirte Fannes te mogen ontvangen. Mirte is een 21-jarige topatlete gespecialiseerd in de 800m sprint en ze gaf ons de mogelijkheid tot een kleine inkijk in het leven van een topsporter. In deze podcast praten we over Mirte en de impact die training en voeding kan hebben op het lichaam van een vrouwelijke atleet.