Solv-podden

di Solv

En podkast hvor vi prater med kule mennesker vi møter i hverdagen, både kunder og ansatte, om tema som vi synes er spennende, alt fra teknologi til personlighetsprofiler. Av selskapet Solv med Kristina Renberg og Stephan Wetaas.

Episodi del podcast

 • Stagione 1

 • #3 Eirik, Stian og Spire: På lag med ildsjelene

  #3 Eirik, Stian og Spire: På lag med ildsjelene

  Engasjementet spirer i poddebua når Eirik og Stian er gjester. De har begge tatt et valg. De har blitt gründere, og ikke for hva som helst, de skal bidra til å styrke både lag, foreninger og ikke minst, ildsjelene bak dem. Hvordan endte de opp her og hva er egentlig Spire? Det får du svar på i denne episoden.

 • #2 Sebba: 92-modell, designer og true belieber

  #2 Sebba: 92-modell, designer og true belieber

  Sebastian, designer i Solv, har siden tidlig 2000-tallet flikket med photoshop og hans første møte med internett var 123-spill. Sammen blir vi litt nostalgiske og nørder litt på faget vårt, design. Ikke minst, snakker vi litt Feng Shui og avslører en "guilty pleasure", helt i balanse her altså.

 • #1 SoMe-guru Nessler

  #1 SoMe-guru Nessler

  Nessler, sjefen sjøl, har klokketro på en ting; Du lærer mest av å gå på trynet. På SoMe kjører han samme stil, er uredd og poster det han føler for. Når det gjelder lifehacks er han tydelig, kona betyr alt og den hellige timen alene om morgenen før verden står opp.

 • Hey hallå, hvorfor Solv-podden?

  Trailer

  Hey hallå, hvorfor Solv-podden?

  Trailer

  Boom. Vår første episode av Solv-podden. Stephan deler sine podcast-favoritter. Kristina sliter med å definere konsulentbransjen. Vi deler hvem vi skal snakke med. Stay tuned.