En känslopodd med Alex & Jonna

by Alex och Jonna

Hej och välkomna till Alex & Jonnas känslopodd. Här pratar vi om varför och hur man känner sig när man har känslomässiga utmaningar i vardagen. Varför känner vi som vi gör, varför känner vi oss så ensamma. Varför förstår ingen en. Vi är här och förmedlar våra känslor och förklarar många olika scenarion kring våra och era känslor och tankar. Följ med oss på vår resa genom att införskaffa oss kunskap och även ge er vad ni  ... 

 ...  Read more

Podcast episodes

 • Season 1

 • Nr 1 Första Podden!

  Nr 1 Första Podden!

  Förlåt för redigeringen men som sagt första gången. Men hoppas ni gillar och följ oss gärna! Övning ger färdighet som dem säger. Alex & Jonna skickar massor utav kärlek till er alla!

 • Nr 2 Fördomar & Tacksamhet

  Nr 2 Fördomar & Tacksamhet

  Denna vecka pratar vi om fördomar vad en beroende är. Samt att vem som helst kan bli beroende. Vi bryter stigman som ses som en beroende. Vi pratar även om Tacksamhet hur viktigt det är att ha tacksamhet över små saker när man är i sina svartaste hål, med känslor och tankar.Hoppas ni gillar det det ni hör. Massor utav kärlek vill vi sprida ut till er lyssnare! Tack för att ni tar er tid att lyssna.

 • Nr 3 Högkänslighet

  Nr 3 Högkänslighet

  I detta avsnitt pratar vi om högkänslighet. Alex ställer frågot Jonna svarar. Kort och gott ett helt amaizing avsnitt. Lyssna för detta vill ni inte missa!

 • Nr 4 Mobbning

  Nr 4 Mobbning

  Hej ett avsnitt ni inte vill missa! Vi pratar om mobbning. Live storie från Alex och diskutioner om skola, vuxna och ansvar och press.

 • Nr 5 Desirèe live historia

  Nr 5 Desirèe live historia

  I detta avsnitt får ni hänga med oss i en väldigt intressant historia med Desirée båda idag och hennes uppväxt. Det kommer pratas om Narcissiska drag. Även lite beroende kommer med. Samt diagnos i sen ålder.