Vrijheidscollectief Podcast

por Vrijheidscollectief

Gesprekken over vrijheid samen met Tweede Kamerleden Dilan Yesilgöz-Zegerius en Bente Becker

Episodios del podcast

 • Temporada 1

 • Vrijheidsgesprek - ondernemers Mijn Buuf

  Vrijheidsgesprek - ondernemers Mijn Buuf

  In deze aflevering sprak Tweede Kamerlid Bente Becker samen met de ondernemers Nooria en Petra Prent-Hofker van Mijn Buuf. Zij ondernemen in Den Haag met het oogpunt om vrouwen te empoweren in hun eigen leven. Je leest er op hun website alles over mijnbuuf.nl.

 • Vrijheidsgesprek - Lale Gül

  Vrijheidsgesprek - Lale Gül

  In deze aflevering van het Vrijheidsgesprek spraken Bente en Dilan met schrijfster Lale Gül die met haar debuut 'Ik ga leven' een verpletterende indruk maakte. Ze schreef haar levensverhaal op: een weg naar vrijheid in haar eigen leven.

 • Vrijheidsgesprek - Diana Sardjoe

  Vrijheidsgesprek - Diana Sardjoe

  Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz-Zegerius sprak met Diana Sardjoe over haar stichting De Moeder Is De Sleutel over het belang van het begeleiden van jongeren. Sardjoe zette de stichting om na haar ervaringen met de gevolgen van drillrap.

 • Vrijheidsgesprek - Afshin Ellian

  Vrijheidsgesprek - Afshin Ellian

  Tweede Kamerlid Bente Becker en rechtsgeleerde Afshin Ellian spraken samen uitgebreid over het begrip 'vrijheid' en wat dat in hun leven voor doorslaggevende rol heeft gespeeld.

 • Vrijheidsgesprek - Hannelise Tvedt

  Vrijheidsgesprek - Hannelise Tvedt

  Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz-Zegerius sprak met Hannelise Tvedt (commandant van het Leger Des Heils in Nederland, Tsjechië en Slowakije) over de waarde van vrijheid in Nederland en de rest van de wereld.