Episodios del podcast

 • Temporada 4

 • Novi val poduzetništva u Hrvatskoj feat. Nikola Kapraljević

  Novi val poduzetništva u Hrvatskoj feat. Nikola Kapraljević

  Novu sezonu podcasta otvara Nikola Kapraljević, COO kompanije Infinum (https://infinum.com/) i jedan od najprestižnijih ljudi hrvatske poduzetničke scene danas. Kako je krenuo, kako je osnovao jednu od najuspješnijih kompanija u branši i zašto se Infinum razlikuje od ostalih, ispričao nam je u današnjoj epizodi #TKShow podcasta!

 • Temporada 3

 • Mladi poduzetnici: Ena Rajić

  Mladi poduzetnici: Ena Rajić

  Ako još niste čuli za Enu Rajić, vrijeme je. Psihologinja po struci, poduzetnica, spoken word poet i content creator; sve to obuhvaća ovu 27-godišnjakinju. U novoj epizodi ispričala nam je kako danas odabrati gdje plasirati sadržaj ako si mladi content creator, kako raditi zanimljiv, drugačiji sadržaj i po kojim pravilima, kako se nositi s hejterima i koje je zlatno pravilo stvaranja. Poslušajte.

 • Being human u doba korone

  Being human u doba korone

  Vremena su teška, zbunjujuća i često nepredvidiva, ali to ne znači da smijemo gubiti ljudskost i empatiju jedni prema drugima. Ne znači niti da će svijet kompletno stati i da će sve industrije umrijeti. U petoj epizodi treće sezone TK Show podcasta, pričamo o tome kako, zašto i na koji način opstati u ovo neobično vrijeme, ali najbitnije - kako ostati čovjek.

 • Nectar seeking feat. Igor Križanić

  Nectar seeking feat. Igor Križanić

  Svi danas sve češće tražimo sreću na krivim mjestima, a toga nismo ni svjesni. Kako to promijeniti, što su dobre, a što loše vibracije i kako postati ‘nectar seeker’ zna naš ovotjedni gost – yoga majstor Igor Križanić. Sve to i mnogo više, u četvrtoj epizodi, treće sezone TK Show podcasta.

 • Istina o PR-u feat. Hrvoje Ratkić

  Istina o PR-u feat. Hrvoje Ratkić

  U današnjoj epizodi, gost nam je Hrvoje Ratkić, suosnivač jedne od najuspješnijih PR agencija u Hrvatskoj - PR365 (https://www.pr365.hr/). Sve o tome kako izgleda PR u Hrvatskoj danas, kao i kako se odrađuje uspješna PR kampanja, poslušaj u novoj epizodi treće sezone TK Show podcasta.