A Filmfreak's Conversation

por Marre en Maureen

Elke maand kun je genieten van de fantastische podcast van het filmblog 'a Filmfreak's Guide to Life' genaamd 'A Filmfreak's Conversation'. In deze podcast bekijken Maureen en Marre een film, die ze nog niet hebben gezien, en gaan deze bespreken en vertellen ze welke levensles zij eruit hebben gehaald. Elke maand een andere interessant onderwerp en een boeiende film.

Episodios del podcast

 • Temporada 1

 • Eindejaars Podcast

  Eindejaars Podcast

  Eindelijk is er een weer een nieuwe aflvering van 'A Filmfreak's Conversation' In deze podcast nemen Maureen en ik een terugblik op 2021 en onze favoriete films uit dat jaar. Ook benoemen wij de films waar wij naar uit kijken in 2022, onze kijk naar de toekomst!

 • The Sound of Metal (2019)

  The Sound of Metal (2019)

  Deze maand praten we in onze tweede podcast van de maand over de Oscar-winnende film Sound of Metal. De film gaat over een drummer die zijn gehoor bijna compleet verliest en daar moet leren om te gaan. Benieuw? Luister nu naar onze nieuwe aflevering!

 • Mank (2020)

  Mank (2020)

  Deze maand zijn de Oscar nominaties bekend gemaakt. Daarom hebben Marre en Maureen deze maand gekozen voor de film Mank! Hij sleepte wel 10 Oscar nominaties binnen, de meeste van iedereen! De film gaat over het proces van het schrijven van de nu iconische film 'Citizen Kane'.

 • Sinister (2012)

  Sinister (2012)

  Het is tijd voor de tweede aflvering al weer! Deze maand bespreken wij de film Sinsiter, en dat terwijl Marre helemaal niet van horrorfilms houdt! Luister de aflvering en kom erachter wat wij van deze enge film vonden!

 • The Women (1939)

  The Women (1939)

  In deze eerste aflevering gaan wij het hebben over de film 'The Women' uit 1939. Deze film is bijzonder omdat er geen enkele mannelijk rol in zit! Benieuwd naar onze mening van deze speciale film? Luister nu naar de eerste aflevering van 'A Filmfreak's Conversation'.