CoinCash Hodler Magazin

por CoinCash

A CoinCash Hodler Magazin úgy épül fel, hogy megkapj minden hasznos információt, amit egy kripto piacon jártas befektetőnek kell. A bitcoin árfolyamot, macro elemzést, az elmúlt időszak legfontosabb projektjeit és témáit, a magyar kriptoközösség legismertebb szakértőivel hozzuk el neked. 📈

Episodios del podcast

 • Temporada 1

 • Bitcoin bányászat erőművek mellett - Jogg Dániellel (Enerhash) S01E02

  Bitcoin bányászat erőművek mellett - Jogg Dániellel (Enerhash) S01E02

  A magyar Enerhash a bitcoinbányászat segítségével teremt értéket az erőműveknek. De mégis hogyan? Honnan jött az ötlet? Podcastünk második részében Jogg Dániellel, az Enerhash társalapítójával beszélgetünk.

 • Metaverzum, DAO, Play-to-Earn játékok - Engelhardt Márkkal S01E01

  Metaverzum, DAO, Play-to-Earn játékok - Engelhardt Márkkal S01E01

  Ha érdekel a Metaverzum, a Play-to-Earn játékok, a DAO-k és Guildek, akkor ezt a részt nagyon fogod élvezni! Márkkal, az AEY Metaverse Guild CEO-jával többek között beszélgetünk arról is, hogy ő honnan indult, mi inspirálta és hogyan alakul az AMG DAO élete és Te mindebből hogyan profitálhatsz ebből!

 • Mit gondol a kriptóról egy tőkepiaci szakértő?

  Mit gondol a kriptóról egy tőkepiaci szakértő?

  Nem sokszor készül kriptos podcast egy magát a tőkepiacon képviseltető szakemberrel... Na mi most egy ilyen adással jelentkezünk! Vendégünk Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője, akivel kitérünk arra, hogy milyen a kriptovaluták helyzete a globális tőkepiacéval szemben, átbeszéljük az infláció és a kamatemelések témáját is, ami igencsak aktuálisnak mondható!

 • A kriptopiac egy etikus hacker szemével

  A kriptopiac egy etikus hacker szemével

  Szakmai kérdések egy igazi kriptoguruval: Silur, ismert blockchain-fejlesztő, kriptográfus és etikus hacker a legújabb CoinCash podcast vendége! Silur az Ethereum Foundation volt fejlesztőjeként egyedi rálátással bír az Ethereum, hackerként pedig a biztonsági kérdések világára. Szinte minden szóba került az ETH gyilkos valutáktól kezdve a legfrissebb hack-ekig, valamint azt is megtudtuk, kell-e féltenie a munkáját a ChatGPT-től.

 • Mire számíthatunk 2023-ban a kriptopiacon? - Mogyorósi Attila várakozásai

  Mire számíthatunk 2023-ban a kriptopiacon? - Mogyorósi Attila várakozásai

  A legelső idei szakértői podcast epizódunkban egy olyan témát hozunk, ami minden kriptost érdekel: mire számíthatunk 2023-ban a kriptopiacon? Bár senki nem lát a jövőbe, de a CoinCash, vagyis hazánk legnagyobb kriptovaluta váltójának az ügyvezetője, Mogyorósi Attila szavaira érdemes lehet figyelni a várakozásai kapcsán!