Station SidospåretExplicit

by Erik & Johannes

Hej och välkomna till Johannes och Eriks podcast! Här pratar vi om allt mellan himmel och jord på djupet, våran ända önska är att ni följer med på denna resa! Inga biljetter behövs!

Podcast episodes

 • Season 1

 • 10. Högre makter och gött tjöt

  Explicit

  10. Högre makter och gött tjöt

  Explicit

  Vi vet vi vet ni är chockade att vi är så snabbt tillbaka... MEN vilken lycka! I dagens avsnitt så är det mesta oredigerat, vi ville prova på att ha en ''raw podd'' och detta är resultatet. Hoppas ingen blir ledsen då vi vill bara sprida lycka och kärlek.

 • 9. Vi gjorde det!

  9. Vi gjorde det!

  Det stämmer, vi har lyckats.. VI HAR EN SPONSOR!! Och inte vilken sponsor som helst får man säga, vem det är och massa nytt går vi igenom denna podd samt lite barndomsminnen. Och lyssna noga under avsnittets gång, det kanske nämns något angående en giveaway..

 • 8. Efter regn kommer solsken

  8. Efter regn kommer solsken

  Nu är vi tillbaka igen! Detta avsnitt har sina höga dalar och sina låga sjöar, samt lite uppdateringar om framtida sponsorer.

 • 7. Fler frågor fler svar och framtiden

  7. Fler frågor fler svar och framtiden

  Guess who's back, back again.. Sidospåret is back, tell a friend. Here we go! Vi är äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt där vi svarar på lite mer av era frågor samt talar om planerna för podcasten framöver. Kärlek till er alla <3

 • 6. Frågor och svar

  6. Frågor och svar

  ÄNTLIGEN en ny podd! Här kommer en efterlängtad podcast där ni har ställt oss frågor och vi svarar på dom, tack för alla frågor och ert stöd! Kärlek till er alla <3